Laatste Nieuws

Laatste Nieuws

Nieuwe single voor Sander Kwarten

Geen reacties Geen categorie

 

 
 19 Mei 1992 is  de geboorte datum van Sander Kwarten, dat gebeurde in Breda en al op jonge leeftijd werd duidelijk dat hij een geboren zangtalent was.
 Hij stond graag op het podium om te zingen.
  
 Naar mate hij ouder werd hing hij meedoen aan talentenjachten en vaak met succes, en ging hij aan de haal met de eerste prijs.

Het contact met Manfred Jongenelis was de eerste echte stop naar het succes, met hem nam hij de single “Leef vandaag” op dat een goed succes oogsten.

In 2010 maakte hij de overstap naar de studio van Waylon van der Heijden ( Dj Goldfinger)

 Het gevolg was een tweede single “Dromen “een heerlijk up-tempo nummer met een hoog accordeon gehalte, waarmee hij nog steeds de diverse podia in de regio en ver daarbuiten op zijn kop zet tijdens zijn optredens.

 In 2011 duikt Sander wederom de studio in van Dj Goldfinger, en dit keer word gekozen voor een liedje in de stijl die we misschien niet van hem zouden verwachten.  

De nieuwe single “Hart van steen” is een cover in een geheel nieuw jasje gestoken ,waarmee Sander Kwarten de muziekliefhebbers een kant van zichzelf  laat zien die we nog niet kennen, maar waarmee hij zeker menig publiek mee zal veroveren.

We kunnen met recht zeggen dat de single een waardige opvolger is van ‘Dromen”

Volgens muziekkenners is Sander Kwarten een talent in de dop die hoog zal en kunnen gaan scoren.

De single Hart van Steen’ is vanaf maandag 7 maart verkrijgbaar bij de betere platenzaken en legaal te downloaden.

Sander is de komende tijd druk bezig met het promoten van zijn nieuwe single bij diverse radio en televisie stations in geheel Nederland . 

De Promotie en Plugging  van deze single is in handen van : JC event  06-12963738 .   

Voor meer info kijk op : www.sanderkwarten.nl