Laatste Nieuws

Laatste Nieuws

Plugging en promotie nieuwe single”Stoute Meisjes Roy Raymonds in handen van JC promotions

Geen reacties Geen categorie

Voor zijn single” Stoute meisjes” maakt Roy Raymonds de overstap naar  nieuwe plugger  Jolanda Clement van JC event & promotions

Citeer : Management van Roy Raymonds: We er samen  een super “stout meisje” van maken  !!!

 

Roy Raymonds ( de blote voeten zanger van Nederland)

6 jaar geleden stapte de sympathieke zanger Roy Raymonds in de wereld van het entertainment en met succes. Roy Raymonds kwam direct in het populaire TROS programma: Een ster in 40 dagen.

Daaruit volgden weer tv-optredens bij SBS6, RTL-Boulevard , Paul de Leeuw , Man bijt hond en zelfs op de Rode Bank bij Jenssen. Maar ook werd Roy Raymonds de Artiest van de week bij de Tros sterren.nl en is Roy Raymonds bijna dagelijks te zien bij TV-Oranje.

In korte tijd wist Roy Raymonds vele fans om zich heen te verzamelen. Roy Raymonds is één brok energie die elk zaal verandert in een Arena!

Met zijn hits als “Ik heb een knalrooie rubberboot” “De Reiger”, “Ga je met me mee”, “Sneeuwblind” en zijn nieuwe single “Zomer op het plein” laat Roy Raymonds de zaal bruisen!

Roy Raymonds laat na ieder optreden een onvergetelijke indruk achter. Met zijn enthousiaste en explosieve optredens is hij een graag geziene gast op de vele grote podia’s zoals de Amsterdamse Huishoudbeurs, de TV-Oranje & Radio NL zomertoer, het Mega piratenfestijn, TT assen,Go apres-ski Ahoy Rotterdam enz.

Na zijn avontuur in Westendorf Oostenrijk, waar Roy 3,5 maand heeft opgetreden in de nr 1 Apres-ski tent Gerry’s Inn is het idee ontstaan, omdat daar zeer veel “Stoute Meisjes” aanwezig waren.

We hebben laatst nog een artikel kunnen lezen in weekblad  Party waar in stond dat de vriendin van Roy hem verlaten heeft ,vandaar dat hij weer op zoek is naar een nieuw…”Stout Meisje”… en het resulteerde dus naar een heel nieuw maar compleet product  “ Stoute Meisjes” deze zomerse klanken hebben we verkozen tot een Apres-sun versie.., er zijn zelfs al party-drankjes op de markt  gebracht “Stoute Meisjes”  door LMD Music en Roy Raymonds

Kortom een veel belovend product zowel de single en het drankje, wie wil er nu niet een lekker “ Stout Meisje”aan de bar.

Roy is  de komende tijd druk bezig met het promoten van zijn nieuwe single bij diverse radio en televisie stations in geheel Nederland.

Voor meer info kijk op :www.royraymonds.nl

De promotie van deze single is in handen van : JC event & promotions 06-12963738.