Laatste Nieuws

Laatste Nieuws

Roy van Lent lanceert nieuwe feestsingle “Zaterdag ben ik helemaal van jou”

3.217 reacties Geen categorie

 De Brabantse zanger Roy Van Lent ,die sinds 2007 flink aan de weg timmert als zanger van het Nederlandse lied, presenteert komende week  alweer zijn 6e nieuwe single aan het grote publiek . 

 

 

 

 

 

 

Na het succes van zijn in 2007 uitgebrachte debuut single “ Reken op jou “,kwam zijn carriere in een stroomversnelling en bracht hij in snel tempo daarna diverse single’s op de markt o.a :

Hé Michelle, Sluit maar achteraan, Lekker in m’n vel, en zijn laatst verschenen hitsingle “Remmen los en gas erop.

Liedjes die stuk voor stuk  nog steeds goed scoren op feesten en partijen, maar ook  in de playlisten van diverse lokale en regionale radiozenders.

Samen met zijn management en platenlabel JC Records werd afgelopen maanden gezocht naar een juiste opvolger van zijn laatst verschenen single “Remmen los en gas erop”.We denken dat we met deze nieuwe single de juiste keuze te hebben gemaakt .

Het nieuwe nummer “Zaterdag ben ik helemaal van jou “ is wederom een  lekker vlot in het gehoor liggend nummer met hoog meezing gehalte zoals we van Roy gewend zijn, de tekst is ditmaal geschreven door: Roy van Lent i.s.m Kees Tel & Jolanda Clement.

De single wordt landelijk uitgebracht op platenlabel JC Records, tevens zal de single verkrijgbaar zijn bij Music & Movieshops, en natuurlijk digitaal te downloaden zijn bij de welbekende downloadportals .

We hopen dat zowel de lokale en regionale radiostations, alsmede de landelijke zenders dit liedje met veel airplay willen steunen.

De nieuwe videoclip zal binnenkort te zien zal zijn op o.a Tv Oranje .

Komende weken staat er voor Roy een promotietour gepland bij diverse radio/ tv stations in Nederland en Belgie

De plugging & promotie van deze single is in handen van : Jolanda Clement /JC Event

Radio stations kunnen een interview aanvragen via :info@jcevent.nl ,Of bellen met 06-12963738.

Meer info op :www.royvanlent.nl                                                                   ( Bron: JC Event )