Laatste Nieuws

Laatste Nieuws

‘’Laten we dansen ‘’ nieuwe single van Arjan Venemann

2.756 reacties Geen categorie

 

Het is al weer enige tijd geleden dat Arjan zijn vorige single ‘ Hallo hallo ‘ heeft uitgebracht. Nu komt Venemann met een liedje perfect voor deze tijd van het jaar. ‘ Laten we dansen ‘ is de titel van het zomerse liedje met een hoog dans gehalte.

Het bijzondere is dat Arjan de muziek zelf heeft gemaakt. En de opnames zijn gedaan in de nieuwe studio die hij samen runt met zijn compagnons Jan en Henk. De tekst is geschreven door Jacqueline van der Graaf. Een compleet nieuwe sound dus!

 De clip is opgenomen in het buitenland, deze is als een grap ontstaan maar toch uiteindelijk in Barcelona opgenomen (Stad, strand en zon).

 De clip zal binnenkort te zien op o.a. TV Oranje & You Tube.

Alle nummers die Arjan tot nu toe heeft uitgebracht werden goed ontvangen bij diverse Nederlandstalige radiostations waaronder RADIO NL en Radio Continu. De verwachtingen van ‘Laten we dansen ” zijn dan ook weer hoog gespannen.

De nieuwe single vanaf 20 juni landelijk verschijnen op het platenlabel van AJH Records ,en zal te verkrijgen zijn in de betere platenzaken ,en te downloaden op de welbekende download portals o.a. via iTunes , Zazell , Megamedia e.v.a.

Vanaf begin juli staat er voor Arjan een promotietour gepland bij diverse radio/ tv stations in Nederland en België.

 

De Promotie & Plugging  is in handen van :Jolanda Clement ( JC Event, JC Records)

 

Meer info z.s.m op :  www.arjanvenemann.nl    &  www.jcevent.nl