Laatste Nieuws

Laatste Nieuws

Etten-Leurse zanger Evert van Huygevoort in duet met Braziliaanse componist

3.223 reacties Geen categorie

 

                                                 Evert van Huygevoort (Foto: Woods Fotografie Eindhoven)

ETTEN-LEUR – De Etten-Leurse zanger Evert van Huygevoort gaat in duet met een Braziliaanse componist. Van Huygevoort bracht het nummer ‘Mijn levensdoel’ uit, wat een cover is van het nummer ‘Parece Castigo’ van componist Leleu Chapanejo. In Brazilië was het origineel een grote hit. Via Facebook kwamen de twee in contact.

“We gingen op zoek naar de originele artiest van het nummer. Via Facebook en Twitter kwamen we uiteindelijk bij Leleu Chapanejo terecht. Hij heeft het nummer van Evert beluisterd en wil nu met hem een duet opnemen”, aldus Frans van Huygevoort, vader van Evert.
Orkestband Deze week komt de orkestband van het lied aan in Nederland. “Dan gaat Evert het inzingen in de studio van Manfred Jongenelis. Vervolgens gaan de opnames naar Brazilië”, zegt Van Huygevoort. Daar wordt het afgemixt en uiteindelijk is het de bedoeling dat het nummer zowel in Nederland als in Brazilië wordt uitgebracht.

Bron Omroep Brabant : http://www.omroepbrabant.nl/?news/184127852/Etten-Leurse+zanger+in+duet+met+Braziliaanse+componist.aspx

donderdag 22 november 2012 – 11:04 | Auteur: Marijke Verhulst