Laatste Nieuws

Laatste Nieuws

VEELZIJDIGE ZANGER/MUZIKANT MICHEL WOLSINK PRESENTEERT ZIJN NIEUWE ALBUM: ‘DIT BEN IK!’

Geen reacties Geen categorie

Artiest: Michel Wolsink

Titel Album: Dit ben Ik!

Opname & productie: Michel Wolsink/ MW Sound Studio, Braamt

Promotie: Jolanda Clement (JC Event), info@jcevent.nl

Label: JC Records

Website: www.michelwolsink.eu

Release: 15 Juni 2017

 

VEELZIJDIGE ZANGER/MUZIKANT MICHEL WOLSINK PRESENTEERT ZIJN NIEUWE ALBUM: ‘DIT BEN IK’

P E R S B E R I C H T

Ze zijn praktisch op één hand te tellen; artiesten met een eigen studio die zelf zorgdragen voor zowel de opnames als de productie van hun geluidsdragers. Ras entertainer Michel Wolsink behoort tot dat selecte gezelschap. 9 juni presenteerde de zanger uit Braamt zijn nieuwe album, eentje met een veelzeggende titel: ‘Dit ben ik!’. 

In 2010 verscheen de eerste solosingle van Michel; ‘Steeds weer als ik jou zie’. Met deze vrolijke meezinger sloot deze Achterhoeker het eerste deel van zijn carrière af. In een tijdsbestek van meer dan twintig jaar waarin hij onderdeel was van verschillende bandjes en deel uitmaakte van Up 2 Date, Duo Toppie en Duo XL, legde hij de basis voor een succesvol vervolg van loopbaan als solo artiest. Zodra de zanger solo gaat en hij in Jolanda Clement van JC-Event/Records een ideale partij treft voor alle promotionele activiteiten rond zijn singles, ontstaat meteen landelijke belangstelling. Zingen in het Duits is iets wat altijd al op zijn verlanglijstje heeft gestaan. Een aantal van zijn Nederlandstalige singles worden dan ook meteen in het Duits opgenomen. Na het tekenen van een platencontract bij Tyrolis Music, lanceert de Braamtse zanger in 2012 zelfs het compleet Duitstalige schlageralbum ‘Windstärke 10’. Dit oogst in zowel Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, als ook in ons land, volop waardering!

Het fonkelnieuwe album ‘Dit ben ik!’ dat via JC-Records op de markt wordt gebracht, laat zien en horen waar Michel ’s hart ligt op muzikaal vlak. Het neemt de luisteraar mee in de wereld van deze veelzijdige muzikant en zanger die hiermee in vogelvlucht een beeld geeft op het voor hem zo geliefde artiestenvak.  Naast 9 Nederlandstalige nummers, waaronder een aantal reeds uitgebrachte singles, telt dit album ook 3 Duitstalige liedjes en zelfs een Engelstalige song. Van krachtige popschlagers, vrolijke Hollandse meezingers tot een bijzonder indrukwekkende ballade. Zeer gevarieerd, 3-talig dus, muzikaal breed georiënteerd, en waarvoor Michel zelf de meeste teksten schreef. Hij, Rob Mullink Jr. en John te Dorsthorst werkten aan de arrangementen en muziek ervan. ‘Dit ben ik!’ is opgenomen en geproduceerd in de MW Sound Studio met de zanger zelf achter de knoppen.. als dat niet bijzonder is?

TRACKLIST:

  1. Leef Je Leven | 02. In Diesen Moment  |  03. De Wereld In Jouw Dromen  |  04. Als Ik In Jouw Mooie Ogen Kijk  |  05. Wenn Aus Liebe Freundschaft Wird  |  06. Eens Komt De Dag  |  07. Laatste Adem  |  08. Bella D’ Amor  |  09. Die Erste Liebe  |  10. Ik Wil Niet Zonder Jou Leven  |  11. Zeemansballade  |  12. Steeds Weer Als Ik Jou Zie  |  13. Let Us Love Again

 

Het album ‘Dit ben ik!’ van Michel Wolsink is digitaal via de welbekende downloadportals te verkrijgen, het is te beluisteren via streamingdiensten als HitsNL en Spotify maar is uiteraard ook fysiek te koop.

Naar de discografie

Plug en promotie van dit album zal worden verzorgd door Jolanda Clement van JC-Records/JC-Event/JC-Travel.