Laatste Nieuws

Laatste Nieuws

3 talig album Michel Wolsink ”Dit ben Ik!” Album van de week bij RADIONL

Geen reacties Geen categorie

    

Super trots kunnen wij jullie mededelen dat het album Dit ben ik! van Michel Wolsink deze week is gekozen tot Album van de week bij RadioNL 

Elke week kiest RadioNl een album uit welke een week lang extra onder de aandacht wordt gebracht op RadioNl. Vanaf maandag 13 t/m 21 juli is dat Michel Wolsink met zijn nieuwe album ‘Dit ben ik!’. De uit Braamt afkomstige zanger  timmert al meer dan 25 jaar aan de weg en heeft al diverse nederlandstalige & duitstalige single’s én een duitstalig album uitgebracht . De verwachtingen voor het door Michel Wolsink & Rob Mullink j.r. geschreven album zijn dan ook hooggespannen. Want wie Michel kent, weet dat dit 3 talige album hem op het lijf geschreven is. Voeg daarbij de ijzersterke productie uit de eigen MW Sound Studio van Michel Wolsink ,en je weet dat je een potentiële kneiter van een album in handen hebt. Niet alleen producer Michel Wolsink is trots, ook Rob Mullink jr. de man die samen met Michel een groot gedeelte van de geweldige teksten heeft geschreven en gecomponeerd voor het 3 talig album is super blij met dit succes.
Jolanda Clement van zijn platenmaatschappij JC Records is verheugd met dit schitterende resultaat, die tevens ook de promotie cq plugging in handen hebben.  Zij hopen dat dit voor Michel de landelijke doorbraak zal geven die hij verdiend.

 
Album van de Week: Michel Wolsink – Dit ben ik!  (week 29)
Ze zijn praktisch op één hand te tellen; artiesten met een eigen studio die zelf zorgdragen voor zowel de opnames als de productie van hun geluidsdragers. Ras entertainer Michel Wolsink behoort tot dat selecte gezelschap. 9 juni presenteerde de zanger uit Braamt zijn nieuwe album, eentje met een veelzeggende titel: ‘Dit ben ik!’. Het fonkelnieuwe album ‘Dit ben ik!’ dat via JC-Records op de markt wordt gebracht, laat zien en horen waar Michel’s hart ligt op muzikaal vlak. Het neemt de luisteraar mee in de wereld van deze veelzijdige muzikant en zanger die hiermee in vogelvlucht een beeld geeft op het voor hem zo geliefde artiestenvak.