Laatste Nieuws

Laatste Nieuws

Wilbert lanceert fonkelnieuwe, vlotte single ‘Duizend nachten, duizend dromen’.

Geen reacties Geen categorie

P E R S B E R I C H T

WILBERT EN ZIJN DROMEN OVER DE WARE LIEFDE
Zingen, platen draaien, licht en geluid verzorgen; Wilbert Pigmans, de vaste huiszanger van De Après Skihut in Rotterdam, is een duizendpoot als het op dit soort zaken aan komt. De Bosschenaar bracht 11 jaar geleden alweer zijn eerste single uit. Dit nadat hij door het bezoeken van cd-presentaties besmet raakte met het artiestenvirus met als belangrijk bestandsdeel; “de mensen vermaken”. Sinds het moment in 2014 dat hij tot volle tevredenheid zijn singles onderbracht bij JC-Records van Jolanda Clement, gaat het in meerdere opzichten crescendo met de zangcarrière van de inmiddels 25-jarige Wilbert.

De goedlachse zanger die vorig jaar nog een nominatie voor een Koos Alberts Award in de wacht sleepte, werkte zoals vertrouwd met Kees Tel aan de tekst en muziek voor zijn gloednieuwe single ‘Duizend nachten, duizend dromen’. De opvolger van zijn eerder bij JC-Records uitgebrachte singles als ‘Je leeft maar een keer’, ‘Dansend door de Griekse nacht’ en ‘Wat is het leven zonder liefde’, is uiteraard weer geproduceerd door Kees Tel en het is Jolanda Clement die wederom de plug en promotie van de plaat voor haar rekening zal gaan nemen. De ware liefde staat centraal op deze fonkelnieuwe vrolijke, vlotte radiovriendelijke single met Spaanse invloeden die het lied een zonnig en zomerse uitstraling meegeven. Onlangs werd bekend dat Wilbert vanwege het grote succes tijdens de afgelopen JC-muziekreizen naar Winterberg, ook in 2018 weer deel zal gaan uitmaken van de line up voor dit 4-daagse event in het Duitse Sauerland.

De single ‘Duizend nachten, duizend dromen’ van Wilbert zal vanaf 30 augustus zowel fysiek als digitaal worden uitgebracht. Plug en promotie ervan worden verzorgd door Jolanda Clement van JC Records/JC Event/JC-Travel. Naast de fysieke en digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.

Naar de discografie