Laatste Nieuws

Laatste Nieuws

Verwacht indrukwekkende duetsingle Johan Heeren & Tha Butcher

Geen reacties Geen categorie

Verwacht indrukwekkende duetsingle Johan Heeren & Tha Butcher

Johan Heeren & zanger/ dj/ tekstschrijver/ Mike Slagter (alias Tha Butcher hebben onlangs weer de handen ineen geslagen voor het uitbrengen van een zeer speciale rap/ hiphop/ volkse single.

Het liedje wat de titel meekrijgt ‘’Waar moet ze heen’’ is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, en gaat over het thema GESTALKT.

Het liedje is geschreven door Mike Slagter (alias Tha Butcher) & Johan Heeren, en opgenomen in de studio van Sonic Solutions.

Het thema Stalken heeft hele vervelende, diepgaande en verstrekkende gevolgen voor alle mensen die ermee te maken krijgen in hun dagelijkse leven. Zij raken daardoor soms zowel fysiek lichamelijk als psychisch in een isolement, als de ander ze niet met rust laat, en ze blijft stalken op welke manier dan ook.

Om dit thema nog meer onder de aandacht te brengen bij het grote publiek en de landelijke media hebben beide heren besloten om via deze muzikale weg een single met bijbehorende clip uit te brengen over dit actuele item.

De single ‘’Waar moet ze heen’’ (Gestalkt) zal worden begeleid door een zeer speciale, getekende hoes, en ondersteund worden door een  supergave bijpassende animatie videoclip welke werd gemaakt door RK-Media. De afwerking van het artwork is in handen van Desire Bambacht.

De verwachting is dat deze plaat in de tweede week van 2018 officieel wordt gereleased op het JC Records label.

 

Nog heel even wachten dus lieve vrienden…het is echt de moeite waard!!

Groetjes Johan , Mike en JC Records