Laatste Nieuws

Laatste Nieuws

Ook 7e editie JC Event & JC Travel Muziekreis Winterberg doorslaand succes !!

Geen reacties Evenementen Geen categorie

Fotocredit: Paul Donders/ Donders Fotografie.

Moe maar zeer voldaan zijn we nog aan het nagenieten van een waanzinnig mooie, gezellige en meer dan geslaagde 7 e editie van de JC Event & JC Travel Muziekreis naar Winterberg.

Na maandenlange voorbereidingen was het dan vrijdag 23 maart 2018 eindelijk weer zover. Ruim 300 gasten en artiesten stonden weer in de startblokken om af te reizen naar Winterberg, voor de jaarlijks terugkerende 4 daagse JC Event & JC Travel Muziekreis.

Dit jaar hadden we maar liefst 9 nieuwe gezichten in onze line -up, die grotendeels door een wildcard actie een plekje hadden veroverd in de line-up voor deze muziekreis naar Winterberg. Samen met onze andere 5 toppers hebben zij er 4 dagen lang één grandioos feest van gemaakt in een bomvol en uitverkocht Hotel der Brabander.

We mogen naar aanleiding van alle lovende berichten met recht zeggen dat deze 7e editie dan ook méér dan geslaagd is. Wij en onze gasten hebben enorm genoten van de gezelligheid, de leuke sfeer, de fantastische optredens van onze artiesten, de geweldige locatie, het heerlijke eten en de gastvrijheid bij Hotel der Brabander.

Namens JC Event & Hotel der Brabander willen we hierbij nogmaals iedereen bedanken voor de ontelbare leuke, lieve, positieve en hartverwarmende reacties op onze muziekreis. En ja, dat is tenslotte toch waar we het allemaal voor doen.

Mede dankzij de medewerking en fantastische optredens van onze artiesten Bob Offenberg, Wilbert, Bjorn Litjes, Djaimy Veugelink, Crist Coppens, Zeeg van Seben, Nelis Heesbeen, Daisy Talens, Bart van der Stelt, Kimberley Hennipman, Andy de Witt en onze special guest Wesley Klein werd het niet alleen voor ons, maar ook voor al onze artiesten en gasten, een muziekreis die we niet snel zullen vergeten. Het was in één woord grandioos!!

*De ruim 1000 officiële persfoto’s die zijn gemaakt tijdens deze reis door Paul Donders van Donders FotoGrafie zijn hier te downloaden Persfoto’s JC Event & JC Travel Muziekreis 2018 (Donders FotoGrafie)

 

Namens organisator JC Event & JC Travel (Jolanda & Joop Clement) een speciaal woord van dank aan:

 • Rob & Marja Meurs en team van Vakantiehotel der Brabander: Bedankt voor de gastvrijheid, de geweldige locatie, het heerlijke eten, en de fijne samenwerking met ons bedrijf. Het was weer helemaal TOP ! Bedankt voor alles.
 • Gasten, vrienden, genodigden en fans bedankt voor de enorme gezelligheid & jullie aanwezigheid tijdens onze muziekreis.
 • De artiesten: Wesley Klein, Bob Offenberg, Wilbert, Crist Coppens, Bjorn Litjes, Patrick Dano, Djaimy Veugelink, Nelis Heesbeen, Zeeg van Seben, Daisy Talens, Bart van der Stelt, Andy de Witt, Robin van Herwijnen, Kimberley Hennipman (en gastartiesten Richelle Heesbeen & Gabrielle Veugelink), voor de medewerking, hun inzet & geweldige optredens tijdens de JC Event & JC Travel Muziekreis 2018.
 • Special guest Wesley Klein, bedankt dat je op je verjaardag toch tijd wilde vrijmaken om naar Winterberg te komen om ons JC Muziekweekend af te sluiten met een waanzinnig mooi optreden met al onze artiesten.
 • Johan Vlemmix: bedankt voor de fijne samenwerking , je enthousiasme en het presenteren van de programma’s tijdens onze Muziekreis.
 • FD Sound: bedankt voor de fijne samenwerking en het geweldige geluid.
 • Paul Donders: bedankt voor het maken van alle officiële persfoto’s, het maken van onze mooie houten decoratielijst en je enorme steun en hulp (samen met Meriam) tijdens onze muziekreis. 
 • Joop Clement, voor je en steun en hulp, voor, tijdens en na de muziekreis.                              
 • Hans Vroegop -Buschauffeur van Brabant Expres,  voor het gezellige busvervoer van en naar Winterberg.
 • Sponsoren: De Lange Horst, Horst, Keurslagerij Crist Coppens, Mabré Computers, Hipp & Style, Bisou Mode, Lillians haarmode, Brasserie Moin Moin, Paul Donders Fotografie en Stratenmakersbedrijf J. Clement
 • Alle mensen voor en achter de schermen, en iedereen die we vergeten zijn.

 *De ruim 1000 officiële persfoto’s die zijn gemaakt tijdens deze reis door Paul Donders van Donders FotoGrafie zijn hier te downloaden Persfoto’s JC Event & JC Travel Muziekreis 2018 (Donders FotoGrafie)

(Alle andere foto die gemaakt zijn door onze gasten zijn te vinden op facebook en alle andere social kanalen).

                           

Namens organisator JC Event & JC Travel (Jolanda & Joop Clement) een speciaal woord van dank aan:

 • Rob & Marja Meurs en team van Vakantiehotel der Brabander: Bedankt voor de gastvrijheid, de geweldige locatie, het heerlijke eten, en de fijne samenwerking met ons bedrijf. Het was weer helemaal TOP ! Bedankt voor alles.
 • Gasten, vrienden, genodigden en fans bedankt voor de enorme gezelligheid & jullie aanwezigheid tijdens onze muziekreis.
 • De artiesten: Wesley Klein, Bob Offenberg, Wilbert, Crist Coppens, Bjorn Litjes, Patrick Dano, Djaimy Veugelink, Nelis Heesbeen, Zeeg van Seben, Daisy Talens, Bart van der Stelt, Andy de Witt, Robin van Herwijnen, Kimberley Hennipman (en gastartiesten Richelle Heesbeen & Gabrielle Veugelink), voor de medewerking, hun inzet & geweldige optredens tijdens de JC Event & JC Travel Muziekreis 2018.
 • Special guest Wesley Klein, bedankt dat je op je verjaardag toch tijd wilde vrijmaken om naar Winterberg te komen om ons JC Muziekweekend af te sluiten met een waanzinnig mooi optreden met al onze artiesten.
 • Joop Clement, voor je en steun en hulp, voor, tijdens en na de muziekreis
 • Johan Vlemmix voor het presenteren van alle muziek/ thema avonden.
 • FD Sound: Frank Dingenouts en medewerkers voor ‘t fantastische geluid
 • Paul Donders Fotografie voor het maken van alle persfoto’s, en de mooie houten foto kader voor onze Muziekreis.
 • Hans Vroegop -Buschauffeur van Brabant Expres,  voor het gezellige busvervoer van en naar Winterberg
 • Sponsoren: De Lange Horst, Horst, Keurslagerij Crist Coppens, Mabré Computers, Hipp & Style, Bisou Mode, Lillians haarmode, Brasserie Moin Moin, Paul Donders Fotografie en Stratenmakersbedrijf J. Clement
 • Alle mensen voor en achter de schermen, en iedereen die we vergeten zijn.

 Namens de Organisatie: JC Event/ JC Travel & Hotel der Brabander iedereen nogmaals bedankt voor de fantastische samenwerking en het vertrouwen in ons bedrijf JC Event/ JC Travel.

Het was super om met jullie te mogen samenwerken. 

Deze zeer geslaagde editie van de JC Muziekreis 2018 naar Winterberg zit er weer op. En wie het gemist heeft of het graag nog een keer wil mee maken. Van 22 t/m 25 maart 2019, zal JC-Event wederom afreizen naar Winterberg met een groot aantal artiesten.   * (de line -up voor deze reis wordt in een later stadium bekend gemaakt)

Deze 4 daagse muziekreis naar Winterberg kunt u vanaf heden online boeken bij vakantiehotel der Brabander via onderstaande link.

Boek hier u kamer voor de JC Event & JC Travel Muziekreis 2019

 

 Namens : Jolanda Clement – JC Event/ JC Records/ JC Travel & Vakantiehotel der Brabander, iedereen nogmaals bedankt voor de aanwezigheid en deelname aan dit onvergetelijke muziekweekend !

Wij gaan ervoor en zeggen: op naar de volgende Muziekreis in 2019!!! 

                                 

Bron & Copyright: Jolanda Clement- JC Event/ JC Travel (persverslag)/ https://www.jcevent.nl