Laatste Nieuws

Laatste Nieuws

JC-RECORDS LANCEERT EERSTE EIGEN LIEDJE BERRITTA & YVES

Geen reacties Geen categorie

Artiest

Berritta & Yves

Titel

Ga je vanavond met me mee

Tekst/Muziek

A.C. van den Hurk

Productie/ Mix en mastering               

Musicmaker studio, Arendonk / Manfred Recordings Etten-Leur

Plugging & Promotie

Jolanda Clement (JC Event)

Label

JC-Records

Clip

Binnenkort online

Informatie

Facebook

Releasedatum

04.07.2018

 

Fotocredit: Woods Fotografie/ Artwork: Desire Bambacht

JC-RECORDS LANCEERT EERSTE EIGEN LIEDJE BERRITTA & YVES

Zeven jaar geleden kwamen ze elkaar tegen bij een optreden in het Vlaamse Mol; Rosita Bertels en Ive Vandoninck! Sindsdien vormen zij duo Berritta & Yves, schreven zij twee albums, waaronder het populaire ‘De Regenboog’, en diverse singles op hun naam. Daarnaast is het tweetal hartstikke trots op hun actieve en trouwe fanclub. Na alle covers vonden  Berritta & Yves het tijd worden voor hun eerste ‘eigen’ liedje en dat is ‘Ga Je Vanavond Met Me Mee’ geworden.

 

Berritta (52) was als teenager al druk met zingen. Toen al bracht ze diverse liedjes op de markt en stond ze ook veelvuldig op de Hollandse podia. De 38-jarige Yves groeide op in Geel. Hij liep Berritta dus in 2011 tegen het lijf, de vonk sloeg over en naast dat ze elkaar op muzikaal vlak vonden, stapten zij in 2014 in het huwelijksbootje. In die zeven jaar dat zij nu als duo actief zijn, deelden zij podia met o.a. David Vandijck, Mieke, Danny Fabri, Salim Segers en De Stoempers en traden zij op tijdens de Koos Albert-fanclub dag in Arendonk.

 

Het gloednieuwe nummer ‘Ga Je Vanavond Met Me Mee’ is opgenomen in de Musicmaker Studio van Andy de Witt. “Wij kennen Andy al een hele tijd. Hij raadde ons JC-Records/JC-Event van Jolanda Clement aan als label en plugger voor ons nieuwe single”, zo laat het duo enthousiast weten. De track is afgemixt en gemasterd door Manfred Jongenelis die samen met Matthias Lens de accordeonpartij heeft ingespeeld, terwijl Andy de Witt samen Manfred verantwoordelijk was voor o.a. de gitaarpartij en keys. 

 

Deze gezellig en feestelijke uptempo meezinger van Berritta & Yves, zal vanaf 4 juli verschijnen via JC-Records. Plug en promotie van de single zal zowel in Nederland als in België worden verzorgd door Jolanda Clement. Naast de fysieke en digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer. De bijpassende videoclip is vervaardigd door Videowork.be.

 

  Naar de discografie