Laatste Nieuws

Laatste Nieuws

Djaimy Veugelink slaat nieuwe weg in met ”Ik dans alleen met jou”.

Geen reacties Geen categorie

Artiest: Djaimy Veugelink

Titel: Ik dans alleen met jou

Tekst, muziek & arrangement: Nol Roos & Kees Tel

Opname & productie: Kees Tel Pro

Fotografie: Woods Fotografie

Artwork: Desire Bambacht

Promotie, plugging & management: Jolanda Clement-JC Event/ www.jcevent.nl

Label: JC Records

Videoclip: volgt spoedig

Facebook: Facebook.com/djaimy.veugelink

Release: 27 januari 2019

 

Djaimy Veugelink slaat nieuwe weg in met ”Ik dans alleen met jou”.

 

Het was even stil rondom het 18-jarig Achterhoeks talent Djaimy Veugelink, maar na ruim een jaar van hard werken is ze terug met een gloednieuwe single. Omdat er lange tijd niets is uitgebracht op cd gebied door de 18-jarige Djaimy Veugelink uit Doetinchem, heeft Jolanda Clement van J.C. Event haar afgelopen jaar gevraagd om te doen aan een nieuwe editie van De Muzikale Uitdaging’ van TV73.

Door haar deelname aan dit programma is er een nieuwe single tot stand gekomen waaraan Djaimy heeft mogen samenwerken met Nol Roos en top producer Kees Tel. De samenwerking met beide heren was voor Djaimy een bijzondere ervaring. Ze is dan ook laaiend enthousiast  over haar deelname aan het programma en haar eerste eigen liedje ‘Ik dans alleen met jou’ waaraan ze zelf heeft mogen meedenken en schrijven.

Djaimy bracht eerder twee cover singles uit met de titels; ‘Vissen zijn precies als jij’ en ‘De kleine jongen met de mandoline’. Met haar nieuwe single ‘Ik dans alleen met jou’ slaat de zangeres een compleet andere weg in qua muziekstijl.  Mede hierdoor is in goed overleg tussen manager Jolanda Clement en Djaimy besloten om ook haar looks en kledingstijl te veranderen. Deze nieuwe volwassen uitstraling is door Peter van Hout van Woods Fotografie op de foto vast gelegd.

Het complete team achter Djaimy bestaande uit manager, promotor & platenbaas Jolanda Clement (J.C. Event & J.C. Records), zanger/tekstschrijver & producer Michel Wolsink en zangcoach Elz Bakker, zijn dan ook supertrots op het eind resultaat, en zijn dan ook zeer benieuwd naar de reacties van de radiostations en fans van de zangeres.

De bijpassende videoclip is opgenomen en mogelijk gemaakt door: Driessen Films & Fotografie uit Doetinchem, en zal binnenkort te zien zijn op o.a. de diverse clipkanalen o.a.: TV Oranje en YouTube.

De single ‘’Ik Dans Alleen Met Jou’’ van Djaimy Veugelink zal vanaf  27 januari zowel fysiek (in zeer beperkte oplage) als digitaal worden gelanceerd via platenlabel JC Records. Naast de fysieke en digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij onder andere: HitsNL, Spotify en Deezer.

Plug en promotie van deze single zal worden verzorgd door Jolanda Clement van JC-Records/ JC Event/ JC-Travel

 

27 jan. 2019/ Bron: JC Records/ www.jcrecords.nl

 

Naar de discografie