Laatste Nieuws

Laatste Nieuws

Ook 8e editie JC Event & JC Travel Muziekreis Winterberg doorslaand succes!

Geen reacties Geen categorie

Moe maar zeer voldaan zijn we nog steeds aan het nagenieten van een waanzinnig mooie, gezellige en meer dan geslaagde 8e editie van de JC Event & JC Travel Muziekreis naar Winterberg.

Na maandenlange voorbereidingen was het dan vrijdag 22 maart 2019 eindelijk weer zover. Ruim 300 gasten en artiesten stonden weer in de startblokken om af te reizen naar Winterberg, voor de jaarlijks terugkerende 4 daagse JC Event & JC Travel Muziekreis. Dit jaar was er een nieuw, verrassend programma, en oh wat heeft iedereen daarvan genoten. Dit was een editie voor in de boeken !! 4 dagen lang hebben alle artiesten er samen met onze gasten er één grandioos feest van gemaakt in een bomvol en uitverkocht Hotel der Brabander en daar zijn we met recht super trots op..

We mogen naar aanleiding van de overweldigende reacties en zeer lovende berichten met recht zeggen dat ook deze editie méér dan geslaagd is. Wij en onze gasten hebben enorm genoten van de gezelligheid, de leuke sfeer, de fantastische optredens van onze artiesten, de geweldige locatie, het heerlijke eten en de gastvrijheid bij Hotel der Brabander.

Namens JC Event & Hotel der Brabander willen we hierbij nogmaals iedereen bedanken voor de ontelbare leuke, lieve, positieve en hartverwarmende reacties op onze muziekreis. En ja, dat is tenslotte toch waar we het allemaal voor doen.  

Mede dankzij de medewerking en fantastische optredens van onze artiesten Bob Offenberg, Wilbert, Bjorn Litjes, Djaimy Veugelink, Patrick Dano, Crist Coppens, Ray Benjamin, Mike Kanders, Sander Sestig Nelis Heesbeen en Marty Kreté, én onze special guest  Sieneke werd het niet alleen voor ons, maar ook voor al onze artiesten en gasten, een muziekreis die we niet snel meer zullen vergeten. Het was in één woord grandioos!!

Een speciaal woord van dank aan:

 • Rob & Marja Meurs en het gehele team van Vakantiehotel der Brabander: Bedankt voor de gastvrijheid, de geweldige locatie, het heerlijke eten, en de fijne samenwerking met ons bedrijf.
 • Het was weer helemaal TOP ! Bedankt voor alles.
 • Gasten, vrienden, genodigden en fans bedankt voor de enorme gezelligheid & jullie aanwezigheid tijdens onze muziekreis.
 • De artiesten: voor de medewerking, hun inzet & geweldige optredens tijdens de JC Event & JC Travel Muziekreis 2019.
 • Special guest Sieneke, bedankt voor je fantastische optreden, het uitreiken van het 1e exemplaar van de nieuwe single van Wilbert, en het zingen van een duet met ons jongste talent Djaimy Veugelink.
 • Johan Vlemmix: bedankt voor de fijne samenwerking , je enthousiasme en het presenteren van de programma’s tijdens onze Muziekreis.
 • FD Sound: bedankt voor de fijne samenwerking en het geweldige geluid.
 • Paul & Cindy Donders: bedankt voor het maken van alle officiële persfoto’s, Meriam bedankt voor alle hand en spandiensten.
 • Joop Clement, voor alle steun en hulp, voor, tijdens en na de muziekreis.                              
 • Hans Vroegop -Buschauffeur van Brabant Expres, voor je enorme inzet en het meer dan gezellige busvervoer.
 • Sponsoren: De Lange Horst, Horst, Keurslagerij Crist Coppens, Divana Mode-Tilburg, V.i.p. Creations, Bisou Mode, Paul Donders Fotografie en Stratenmakersbedrijf J. Clement
 • Alle mensen voor en achter de schermen, en iedereen die we vergeten zijn.

Namens de organisatie: JC Event/ JC Travel & Hotel der Brabander iedereen nogmaals bedankt voor de fantastische samenwerking en het vertrouwen in ons bedrijf JC Event/ JC Travel.

Het was super om met jullie te mogen samenwerken. 

 

*De ruim 1700 officiële persfoto’s  die zijn gemaakt tijdens deze reis door Paul Donders van Donders FotoGrafie zijn te bekijken via:             Persfoto’s JC Event & JC Travel Muziekreis Winterberg 2019 (Donders Fotografie)

(Alle andere foto die gemaakt zijn door onze gasten zijn te vinden op facebook en alle andere socialmedia kanalen).

              

Deze zeer geslaagde editie van de JC Muziekreis 2019 naar Winterberg zit er weer op. En wie het gemist heeft of het graag nog een keer wil mee maken. Van 20 t/m 23 maart 2019, zal JC-Event wederom afreizen naar Winterberg met een groot aantal artiesten. (De definitieve line-up zal z.s.m. bekend worden gemaakt)

Deze 4 daagse muziekreis naar Winterberg kunt u vanaf heden al telefonisch of via mail boeken bij Jolanda Clement/ JC Event-JC Travel.* Tel: 0416-313660/ 06-12963738 of via info@jcevent.nl    * (De rechtstreekse link voor boeken bij Vakantiehotel der Brabander volgt z.s.m.)

Namens : Jolanda Clement – JC Event/ JC Records/ JC Travel & Vakantiehotel der Brabander, iedereen nogmaals bedankt voor de aanwezigheid en deelname aan dit onvergetelijke muziekweekend !

Wij gaan ervoor en zeggen!!: Op naar de volgende Muziekreis(reizen) in 2020!!! 

 

We kunnen met trots melden dat de JC Event Muziekreis voor 2020 nu al voor ruim 71% is uitverkocht, dus wilt u deze reis niet missen boek dan snel u kamer want  VOL = VOL

 

Bron & Copyright: Jolanda Clement- JC Event/ JC Travel (persverslag)/ https://www.jcevent.nl