Laatste Nieuws

Laatste Nieuws

”Wat jullie ons hebben gegeven” voorloper nieuw album Berritta & Yves

Geen reacties Geen categorie

Artiest: Berritta & Yves
Titel: Wat jullie ons hebben gegeven
Tekst & Muziek Manfred Jongenelis
Productie: Manfred Recordings, Etten-Leur
Plugging & promotie: Jolanda Clement (JC Event)/ https://www.jcevent.nl
Label: JC Records
Fotografie: Woods Fotografie / Artwork: Desire Bambacht
Facebook: Berritta Yves Bertels
Release: 29 maart 2019

 

 

Berritta en Yves brengen ‘Wat jullie ons hebben gegeven’ op single uit

 

Het Vlaamse duo Berritta en Yves is maar wat trots op hun overleden ouders. De ouders van Yves zorgden er financieel voor dat ze muzikaal een tijdje vooruit konden. Ze besloten om een nieuw album op te nemen bij Manfred Jongenelis in Etten-Leur. De release party hiervan vindt plaats op zaterdag 6 april in het Parochiecentrum in Dessel (B).  Als voorloper van dit album verschijnt op vrijdag 29 maart de splinternieuwe single ‘Wat jullie ons hebben gegeven’.

Berritta en Yves laten weten dat het trotse gevoel dat hun ouders hun gaven de insteek was van ‘Wat jullie ons hebben gegeven. ‘Zo is het liedje ontstaan. De pakkende tekst is geschreven door Manfred Jongenelis. Sinds de samenwerking die we twee jaar geleden zijn aangegaan met hem hebben we het gevoel dat we daar goed zitten. Hij is een echte topper’, vertelt Berritta.

‘Wat jullie ons hebben gegeven’ verschijnt op het JC-Records label van Jolanda Clement. Naast de digitale verkoop zal de track ook via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer. Vanaf 6 april zal de single ook fysiek op het nieuwe album verschijnen.

Berritta & Yves zijn de komende tijd druk bezig met het promoten van hun nieuwe single en het aankomend album bij diverse radio en televisie stations in Nederland en Belgie.                      Plugging en promotie van de single en het album wordt verzorgt door Jolanda Clement van JC Records/JC Event/JC Travel  – Perscontact: info@jcevent.nl

 

Bron: ©JCRecords/ https://www.jcrecords.nl