Laatste Nieuws

Laatste Nieuws

De PartyBroozz Muzikaal Uitgedaagd!

Geen reacties Geen categorie

Artiest: De PartyBroozz
Titel: Vanavond wordt alles anders
Tekst & Muziek origineel: Thomas Peters/ Nick.M. Munro/ Tekstbewerking: Kees Tel & Nol Roos

Productie: Kees Tel Pro
Plugging & promotie: Jolanda Clement (JC Event)/ https://www.jcevent.nl
Label: JC Records
Artwork: Desire Bambacht/  Videoclip: GK Productions (volgt)
Facebook: PartyBroozz
Release: 17 april 2019

 

 

 

De PartyBroozz muzikaal uitgedaagd!

Maak van ‘Morgen wordt alles anders’ een party-versie..!

 

Het televisieprogramma De Muzikale Uitdaging heeft inmiddels al diverse prachtige singles opgeleverd. Dit zal uiteindelijk ook gaan leiden tot de release van een gevarieerd verzamel album. De initiator van dit programma alsmede van TV73, is Nol Roos. Zelf zeer succesvol geweest in de muziek o.a. als de helft van de Bad Brothers, gaat hij nu met producer Kees Tel de uitdaging aan om binnen drie uur een single te maken met steeds een andere artiest. Terwijl de stopwatch loopt wordt gewerkt aan het liedje, van de eerste grove schetsen op de tekentafel tot het uiteindelijke eindproduct, een single!

 

De muzikale producer die de uitdagingen voorlegt aan heren Tel en Roos, kwam nu echter met een verrassing op de proppen: Er hoefde geen nieuw liedje te worden geschreven, de opdracht luidde namelijk: “Maak van de hit ‘Morgen wordt alles anders’ van Bonnie ST. Claire een echte partyversie met de titel ‘’Vanavond wordt alles anders’’ uitgevoerd door De PartyBroozz”!

 

De Partybroozz dé nieuwe feestact van Nederland, bestaande uit zangers Frank den Braber en Danny Robben hebben al ruim 35 jaar podium ervaring. Sinds een jaar hebben zij hun krachten gebundeld als een gloednieuw Feestduo en brachten toen hun debuutsingle ‘’Is er een feestje vandaag’’ uit.
De nieuwe ‘Vanavond wordt alles anders’, uitgevoerd door De PartyBroozz, is een hele krachtige en feestelijke versie geworden die zonder twijfel de liefhebbers van dit genre positief zal gaan verrassen. Een feel good-plaat, goed voor vele meters polonaise en daarnaast is het hoge meezing gehalte bewaard gebleven.

 

De single ‘’Vanavond wordt alles anders’’ van De PartyBroozz zal vanaf 17 april digitaal worden gelanceerd via platenlabel JC Records, en is de voorloper van een verzamel album dat zal verschijnen zodra alle liedjes van het TV programma de Muzikale Uitdaging zijn opgenomen.

Naast de digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal deze track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij onder andere: HitsNL, Spotify en Deezer.
Plug en promotie van deze single zal worden verzorgd door Jolanda Clement van JC-Records/ JC Event/ JC-Travel

 

17 april. 2019/ Bron: JC Records/ www.jcrecords.nl

Naar de discografie