Laatste Nieuws

Laatste Nieuws

Feestduo Tsjonge-Jonge bezwijkt voor ”Hoge Hakken, Echte Liefde”.

Geen reacties Geen categorie

Artiest: Feestduo Tsjonge-Jonge

Titel: Hoge Hakken, Echte Liefde

Intro: Serge Gainsbourg (Lied, T & M: Robert Janssen, Ronald Moonen)

Arrangement & productie: Ronald Moonen

Opname: Studio Difference, Weert (NL)

RTV Promotie & plugging: Jolanda Clement (JC Event)/ info@jcevent.nl

Label: JC Records

Fotocredit: Studio M Boudoir Photography

Artwork: Desire Bambacht

Videoclip: Studio Eleven, Belgie

Website: www.tsjonge-jonge.nl

Release: 20 juli 2019

 

Feestduo Tsjonge-Jonge bezwijkt voor Hoge Hakken, Echte Liefde

 

Peter Smits & Edwin Smits (van Feestduo Tsjonge-Jonge) liepen al een tijdje rond met de titel “Hoge Hakken, Echte Liefde”, maar een melodielijn en een tekst hadden ze nog niet. Om het idee verder uit te werken werd contact opgenomen met Ronald Moonen (van studio Difference), die in 2016 de feestsingle ”Ons Brabant” voor de mannen had geproduceerd samen met tekstschrijver Robert Janssen. Ook voor deze nieuwe track werd de hulp van Robert Janssen ingeroepen, om tezamen weer een mooi product in elkaar te zetten voor het Feestduo.

De nieuwe single ‘’Hoge Hakken, Echte Liefde ” is evenals ”Ons Brabant” weer een krachtig en lekker in het gehoor klinkend lied geworden met hoog meezing gehalte, en zou daarom zomaar eens een grote kanshebber kunnen zijn voor de playlisten van de diverse lokale, regionale en landelijke radiostations.

Peter en Edwin willen dan ook maar één ding en dat is…..Nederland en België op zijn kop zetten met hun supergave nieuwe liedje ‘’Hoge Hakken, Echte Liefde’’. Zij hopen dan ook dat niemand stil kan blijven zitten/ staan bij het horen van dit aanstekelijke nummer!

Een tip willen de mannen nog meegeven en dat is: pas op voor Hoge Hakken, Echte Liefde, want je weet tenslotte nooit wat er allemaal kan gebeuren als je ervoor bezwijkt.

Bij dit nummer werd een prachtige videoclip geschoten door Studio Eleven uit België, en zal binnenkort te zien zijn op de diverse clipkanalen o.a.: TV Oranje & YouTube

Het nummer ”Hoge Hakken Echte Liefde” van Feestduo Tsjonge-Jonge zal vanaf 20 juli landelijk worden uitgebracht via platenlabel JC Records. Naast de digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.

De RTV promotie & plugging is in handen van: Jolanda Clement (JC-Event-JC Records-JC Travel) www.jcevent.nl/ Mail: info@jcevent.nl/ Tel: 0416-313660/ 06-12963738

 

20 juli 2019/ Bron: ©JC Records

 

Naar de discografie