Laatste Nieuws

Laatste Nieuws

Marco Krasenberg & DJ Madman slaan handen ineen voor het Caribische en pakkende ‘Jij bent het bewijs’

Geen reacties Geen categorie

Artiest: Marco Krasenberg ft Dj Madman

Titel: Jij bent Het Bewijs

Tekst & muziek: Patrick W. Daams

Productie en opname: Madmatic Productions, Arnhem

Mastering: Headroom Mastering

RTV Promotie & plugging: Jolanda Clement (JC Event)/ info@jcevent.nl

Label: JC Records

Fotografie: Rens Plaschek

Artwork: Patrick Daams

Videoclip: Volgt

Facebook: https://nl-nl.facebook.com/M.krasenberg/ https://nl-nl.facebook.com/Quasimanjahro

Release:  26 augustus 2019

 

 

Marco Krasenberg & DJ Madman slaan handen ineen voor het Caribische en pakkende ‘Jij bent het bewijs’

 

De samenwerking tussen Marco en Dj Madman loopt als een rode draad door hun bescheiden carrières. Ooit begonnen met een cover van het nummer ‘Stiekum gedanst’, tot aan het satirische ‘Brief voor mijn schoonmoeder’ experimenteerde het duo er muzikaal op los. Met ‘Jij bent het bewijs’ hebben ze eindelijk het verlossende en vooral trotse gevoel dat ze iets nieuws en goeds in handen hebben. Als we de regisseur mogen geloven dan wordt ook de videoclip een niet alledaagse kijk en luister ervaring. Door de invloed van de merengue, is het een unieke single geworden waarbij het moeilijk zal zijn om stil te blijven staan.

Marco Krasenberg

De volkszanger Marco Krasenberg is geen vreemde in het Arnhemse muziekcircuit. Als huis-dj van diverse uitgaansgelegenheden greep hij al regelmatig de microfoon om zijn gasten te vermaken. Vanaf zijn 25ste begon hij met het optreden voor publiek. Dit deed hij met orkestbanden van bekende Nederlandstalige artiesten. Totdat hij de stoute schoenen aantrok en de studio indook voor zijn eerste eigen single, die echter nooit officieel is uitgebracht.

Dj Madman (Patrick Daams)

De hit ‘meisje, zo lelijk als de nacht’ stamt alweer uit het jaar 1997. Na deze hectische periode heeft de Arnhemse rapper een plek achter de schermen verkozen en is voornamelijk bezig geweest met producties voor lokale en regionale artiesten. Toen het duo ‘Zus’ hem vroeg een featuring te doen op hun track ‘De gift’, begon het toch weer te kriebelen. En na de lente hit ‘Mijn hart gaat boem boem’, waarvan hij samen met Frank van Etten de tekst en de muziek voor zijn rekening nam, is het nu de beurt aan de debuterende  Marco Krasenberg.

Bij dit nummer werd een prachtige videoclip geschoten, deze zal binnenkort te zien zijn op de diverse clipkanalen o.a.: TV Oranje & YouTube

Het nummer ”Jij bent het bewijs”, van Marco Krasenberg & DJ Madman is door Madman ( Patrick Daams) zelf geproduceerd en zal vanaf  26 augustus landelijk worden uitgebracht via platenlabel JC Records. Naast de digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.

De RTV promotie & plugging is in handen van: Jolanda Clement (JC-Event-JC Records-JC Travel) www.jcevent.nl/ Mail: info@jcevent.nl/ Tel: +31 (0)416313660/ +31 (0)612963738

 

Naar de discografie