Laatste Nieuws

Laatste Nieuws

Zanger Andy de Witt breekt nekwervels tijdens ongelukkige val in huis.

Geen reacties Geen categorie

Zanger Andy de Witt breekt nekwervels tijdens ongelukkige val in huis.

07/08/2019

Zanger Andy de Witt raakte afgelopen week zwaargewond in zijn huis in het Belgische Retie. De Nederlandse zanger, tekstschrijver en producer bekend van hits als: Want als de zon, Dali Dali en Musicmaker, die nog druk bezig was met de promotie van zijn laatst verschenen duetsingles met collega Diana Tuytelaers, was zich aan het voorbereiden op een kort trip naar het buitenland, maar raakte de avond ervoor gewond door een ongelukkige val in huis. Hij viel op zijn hoofd, en brak daarbij 2 nekwervels. Inmiddels is Andy in het Elizabeth ziekenhuis in het Belgische Turnhout geopereerd en zijn de 2 nekwervels vastgezet.

Andy de Witt:  Ik  moet nu voorlopig 5-6 maanden een speciaal harnas dragen om mijn nek zo goed mogelijk te laten genezen en te stabiliseren, maar ik had evengoed verlamd kunnen zijn. De zanger heeft  zijn komende optredens afgelast, om in alle rust te kunnen revalideren. ‘De pijn om mijn fans en opdrachtgevers in de steek te laten, valt me zwaar aldus Andy. Ik hoop dat ik snel beter word, en dat ik weer kan optreden voor ze.

 

Voor nadere info verzoeken wij u contact op te nemen met: Jolanda Clement (JC Event/ JC Records)

Management & platenlabel  Andy de Witt/ info@jcevent.nl