Laatste Nieuws

Laatste Nieuws

Christian Malan blaast oude disco hit nieuw leven in.

Geen reacties Geen categorie

Artiest: Christian Malan

Titel: Kom laat je gaan

Tekst origineel: N. A Byl/ Muziek origineel:  D. Vangarde (Bangalter)

Tekstbewerking: Kees Tel & Nol Roos

Productie: Kees Tel/ Nol Roos/ Opname studio: Kees Tel pro

Plugging & promotie: Jolanda Clement (JC Event)/ https://www.jcevent.nl

Label: JC Records

Artwork: Desire Bambacht/  Videoclip productie:  TV73

Facebook: https://www.facebook.com/christian.malan.9

Release: 16 september 2019

 

 

Christian Malan blaast oude disco hit nieuw leven in.

Christian Malan is weer een ervaring rijker, want afgelopen maand heeft hij deelgenomen aan het programma ”De Muzikale Uitdaging” van TV73. In 3 uur tijd een productie maken… tekst, muziek & arrangement. Met Kees Tel achter de knoppen en Nol Roos achter het schrijfblok.

Tijdens deze uitdaging kregen Christian, Kees en Nol via de muzikale producer van het programma de opdracht om een oude, Engelstalige disco hit van de Gibson Brothers te coveren en te voorzien van Nederlandse tekst. “Kom laat je gaan’’ moest de titel worden van het liedje. Met deze informatie als uitgangspunt moest het team aan de slag.

Christian Malan, die eind dit jaar ook een verzamelalbum uitbrengt ter ere van zijn 10 jarig artiestenjubileum, werd benaderd voor het programma door Jolanda Clement (die sinds 2011 zijn singles uitbrengt, en als platenlabel (JC Records) ook nauw betrokken is bij De Muzikale Uitdaging.

Christian: “Het was voor mij een mooie, maar ook zeer bijzondere ervaring om met Kees Tel en Nol Roos te mogen werken. Temeer omdat ik nog nooit op deze wijze een liedje heb opgenomen, en dus ook versteld stond van de enorme drive, het enthousiasme en vakbekwaamheid van beide mannen om het product binnen de opnametijd van het programma af te krijgen. Ik ben dan ook bijzonder dankbaar dat ik aan het programma heb mogen deelnemen, en met deze vakmensen heb mogen samenwerken aldus Christian.

Het nummer ”Kom laat je gaan” van Christian Malan zal vanaf 16 september digitaal worden uitgebracht via platenlabel JC Records, en is de voorloper van een verzamel album van TV73 dat zal verschijnen zodra alle liedjes van het TV programma de Muzikale Uitdaging zijn opgenomen.

Naast de digitale verkoop via de bekende download portals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.  De bijpassende videoclip  die is opgenomen door Nol Roos van TV73,  zal binnenkort te zien zijn op o.a. de diverse clipkanalen o.a.: TV Oranje en YouTube.

De Rtv promotie & plugging is in handen van: Jolanda Clement (JC-Event – JC Records- JC Travel) www.jcevent.nl/ Mail: info@jcevent.nl/ Tel: 0416-313660/ 06-12963738

 

16 september 2019/ Bron: ©JC Records