Laatste Nieuws

Laatste Nieuws

Wim Florack In Zee Met JC Records/ JC Event

Geen reacties Geen categorie

Wim Florack in zee met JC Records/ JC Event

Nieuwe single Oosterhoutse zanger verschijnt 14 december!

 

De 29-jarige Wim Florack uit Oosterhout is in zee gegaan met JC-Records/ Event van Jolanda Clement. Op dit label zal vanaf 14 december 2019 zijn nieuwe single (waarvan we de titel nog even geheim houden) gaan uitkomen. Een gevolg van positieve verlopen oriënterende gesprekken tussen de zanger en Jolanda Clement van dit platenlabel. 

De in Oosterhout woonachtige zanger Wim Florack bracht afgelopen jaren al diverse succesvolle liedje uit o.a.: Mijn Koningin, Het mooiste meisje uit de wagen, Achtbaan, Dit is ons leven, Hoe zou het anders zijn gegaan, Verboden Liefde, Echte vrienden, Die ogen van jou en vele anderen.

Sinds dat in augustus zijn single ‘’ Die ogen van jou’’ (in eigen beheer) verscheen, kijkt Wim uit naar de juiste vervolgstappen voor zijn carrière. De zanger oriënteerde zich hiervoor o.a. bij collega artiesten over een stap richting JC-Records/ Event uit Waspik. Na tal van positieve reacties over de begeleiding en de werkwijze van Jolanda Clement als platenlabel, plugger, maar zeker ook als mens, wordt een afspraak gemaakt op het kantoor van JC.

De uitkomsten van die gesprekken zijn ronduit positief en productief te noemen: “Ik heb een heel goed gevoel gekregen bij Jolanda en wil graag met haar samenwerken om van mijn single een succes te maken. En dus heb ik besloten om in zee te gaan met JC Records/ Event als platenlabel en plugger”, aldus de enthousiaste zanger.

Op 14 december zal Wim’ s nieuwe single fysiek & digitaal worden gelanceerd op platenlabel JC Records. Tevens zal de single verkrijgbaar zijn bij de welbekende verkoopadressen & downloadportals en te streamen zijn bij o.a.: Hits Nl, Spotify , Deezer enz.

  © Copyright 2016 – All Rights Reserved – JC Records

Tags: