Laatste Nieuws

Laatste Nieuws

Gelegenheidsduo Andy de Witt en Corné Kokke lanceren ‘’Kerstfeest voor iedereen’’

Geen reacties Geen categorie

 

Artiesten: Andy de Witt & Corné Kokke

Titel: Kerstfeest voor iedereen

Tekst & muziek: A.C. van den Hurk

Productie: Musicmaker studio, Retie (Belgie)

Label: JC Records

Fotografie: A. Heyns

Artwork: A & A Producties

Website Andy: www.andydewitt.nl

Facebook Corné Kokke: https://www.facebook.com/corne.kokke.75

Perscontact: Jolanda Clement (JC Event)/ https://www.jcevent.nl

Release: 19 december 2019

 

Gelegenheidsduo Andy de Witt en Corné Kokke lanceren ‘’Kerstfeest voor iedereen’’

Gelegenheidsduo Andy de Witt en Corné Kokke zijn afgelopen week samen de studio ingedoken om tijdens deze prachtige dagen voor Kerstmis en de jaarwisseling nog snel een bijdrage te leveren aan het kerstgevoel. Nadat Andy de Witt eind juli door een ongelukkige val zijn nek op 2 plaatsen had gebroken, heeft hij hard gewerkt aan zijn lichamelijk herstel, om zodoende toch nog op tijd zijn een eigen kerstlied te kunnen schrijven en uit te brengen voor het einde van het jaar. Misschien wat aan de late kant, maar kerstsongs zijn nu eenmaal tijdloos.

Voor de mensen die eens even niet naar alle Jingle Bells en White Christmas songs willen luisteren, hebben Andy en Corné, een heerlijke liedje met een goede kerstboodschap opgenomen in de Musicmaker studio van Andy de Witt in Retie. De tekst, muziek en het arrangement zijn eveneens geschreven & gemaakt door Andy de Witt (Ad van den Hurk).

Voor de liefhebbers is deze kerstsong een leuke uitbreiding op het bestaande repertoire van de beide heren. Zij hopen dan ook dat de radiostations hun kerstsingle met open armen zullen ontvangen, en mooie airplay krijgt in de lijsten bij de lokale, regionale en landelijke zenders in Nederland en België.

‘’Kerstfeest voor iedereen’’ zal vanaf 20 december digitaal worden uitgebracht op het JC Records label. Naast de digitale verkoop zal de track ook via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, iTunes, Spotify en Deezer.

Perscontact: Jolanda Clement (JC Event) www.jcevent.nl/  Mail: info@jcevent.nl/ Tel: 0416-313660/ 06-12963738

Bron: JC Records/ Andy de Witt