Laatste Nieuws

Laatste Nieuws

Andy de Witt En Zoon Tommy Slaan Handen Ineen Voor Duetsingle ‘n Zoon en ‘n Vriend’.

Geen reacties Geen categorie

Artiest(en): Andy de Witt & Tommy van den Hurk (@Tom)

Titel: ‘n Zoon en ‘n Vriend

Tekst origineel: A. Clark/ Ned. tekst: Tommy van den Hurk                                                                                                     

Opname/ productie/ arrangement:  Studio Musicmaker (A.C. van den Hurk) 

Plugging & RTV Promotie: Jolanda Clement (JC Event)/ info@jcevent.nl  

Label: JC Records  

Mastering: E-mastering                                                                                                                                    

Artwork: A & A producties

Website Andy de Witt: www.andydewitt.nl

Instagram Tommy van den Hurk: https://www.instagram.com/tommyvandenhurk

Release: 05-02-2021

 

Andy de Witt En Zoon Tommy Slaan Als Gelegenheidsduo @Tom Handen Ineen Voor Duetsingle ”n Zoon en ‘n Vriend”.

 

Toen Andy de Witt enige tijd geleden zijn zoon Tommy bezocht in Eindhoven kwam opeens spontaan het idee op bij Tommy om de song van Alain Clark, Father and a Friend op het nieuwe album van Andy te zetten. Hij zou dit dan als duet samen met zijn vader willen zingen. Diezelfde avond al stuurde Tommy een prachtige tekst door naar Andy, die meteen zijn MusicMaker Studio ingedoken is om een mooie, en zoals zij dat noemen “vette” orkestband van dit prachtige nummer te maken. Echter door de steeds veranderende coronabeperkingen werd het steeds moeilijker om “ons” product af te maken aldus Andy.

Het is er uiteindelijk toch van gekomen, en toen Andy een aantal weken terug Jolanda Clement van platenlabel JC Records de demo van het liedje liet horen was ze zeer enthousiast en adviseerde ons dit lied als voorloper van het komende nieuwe album van Andy uit te brengen als single. De single werd opgenomen in de MusicMaker Studio van Andy, die ook tekende voor de muzikale omlijsting en alle instrumenten, terwijl vaste koorleidster Wiesje Westerlaken ditmaal vanuit haar thuis locatie de backing vocals van het liedje verzorgde. Zelfs de bijbehorende prachtige clip die binnenkort te zien zal zijn op de diverse clipkanalen hebben ze met alle veiligheidsmaatregelen opgenomen.

Het lied behoeft geen introductie omdat het een geweldige song is en zelfs in onze eigen taal klinkt het als een klok. Zodra het weer kan zullen Andy & Tommy bij gelegenheid als duo @Tom gaan  optredens in het land. Het duo hoopt dan ook dat dit heerlijke duet tussen vader en zoon zijn weg zal vinden naar de radio’s, tv-stations en andere media, maar vooral dat het aan zal slaan bij het grote publiek.

De single ’n Zoon en ’n Vriend is de voorloper van het nieuwe album van Andy met 16 geheel nieuwe, nooit eerder op album verschenen songs dat binnenkort op het JC Records label zal verschijnen.

De prachtige song ‘ ‘n Zoon en ‘n Vriend’ van @Tom (Andy en Tommy) zal vanaf 5 februari 2021 gelanceerd worden via platenlabel JC Records. Naast de digitale verkoop via de bekende downloadportals zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a.: Spotify, Itunes, Deezer en vele andere portals.

De pluggen en RTV-promotie is weer in handen van: Jolanda Clement (JC-Event – JC Records- JC Travel) www.jcevent.nl/ Mail: info@jcevent.nl/ Tel: +31 (0)416-313660/ +31 (0)6-12963738

 

5 Februari 2021/ Bron: JC Records/ www.jcrecords.nl