Artiesten

Artiesten

Arjo & Shiela

Arjo & Shiela – Wat een gedoe met de liefde

 

Artiest: Arjo & Shiela
Titel: Wat een gedoe met de liefde
Tekst: A. May/ Muziek Origineel: J. Voster
Productie: Pro Music Studio (Richard Poot)
Promotie: Jolanda Clement (JC Event)
Label: ZS Entertainment
Clip: Cliphuis.nl
Fotografie: S. Gerritsen
Facebook: https://www.facebook.com/zangduo.arjo.shiela/ 
Release: 11 april 2018

 

 

Arjo & Shiela brengen nieuwe muziek én sound uit!

 

Dit gezellige duo heeft in het recente verleden samen al meerdere singles uitgebracht (o.a.: ”Kerstfeest met jou”, ”Kom in mijn armen” en hun laatste single ”Lekker Feesten”!).Voor hun nieuwe single hebben ze gekozen om een liedje op te nemen met een compleet nieuwe sound. Ditmaal is gekozen voor een vrolijk en aanstekelijk rocknummer wat de titel meekreeg  “Wat een gedoe met de liefde”. Het nieuwe liedje is een cover van het nummer “Vir Liefde” van het Afrikaanse duo Jay en Lianie. Alice Maywood schreef de Nederlandse tekst voor deze speciale song die gaat over Verliefd zijn, jaloezie en hoe graag je bij dat speciale persoon wilt zijn. Bijna iedereen heeft dit al wel eens mee gemaakt…. Dat je onnodig jaloers bent als iemand jouw vriendje of vriendinnetje aandacht geeft, en je je dingen in je hoofd haalt die er niet zijn, omdat je bang bent hem/haar te verliezen aan een ander.

De single is opgenomen in de studio van hun vaste producer Richard Poot (Pro Music Studio). Cliphuis.nl heeft voor de nieuwe single “Wat een gedoe met de liefde” wederom een passende videoclip geschoten, welke binnenkort te zien zal zijn op de bekende clipkanalen.

De nieuwe single ‘’Wat een gedoe met de liefde” is een krachtig en lekker in het gehoor klinkend lied geworden met hoog rock gehalte, en zou daarom zomaar eens een grote kanshebber kunnen zijn voor de playlisten van de diverse radiostations in de komende periode.

Arjo en Shiela willen dan ook maar één ding en dat is…..Nederland en België op zijn kop zetten met hun nieuwe sound & single. Zij hopen dan ook dat ”Wat een gedoe met de liefde” niemand stil kan blijven zitten/staan bij het horen van dit aanstekelijke nummer!

De single ‘Wat een gedoe met de liefde van Arjo & Shiela zal vanaf 11 april 2019 zowel fysiek als digitaal worden gelanceerd via platenlabel ZS Entertainment. Plug en promotie ervan worden verzorgd door Jolanda Clement van JC Records/JC Event/JC Travel. Naast de fysieke en digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.

Naar de discografie