Artiesten

Artiesten

Corné Kokke

Artiest: Corné Kokke

Titel: M’n Sticky

Tekst & muziek: A. C. van den Hurk                                                                                                                  

Opname & productie: A & A studio, Arendonk                                                                                                           

Plugging & RTV Promotie: Jolanda Clement (JC Event)/ info@jcevent.nl  

Label: JC Records                                                                                                                                       

Clipproductie: Videowork, België

Artwork: D. Bambacht     

Facebook: https://www.facebook.com/corne.kokke.75

Release: 6 juni  2018

 

Corné Kokke lanceert debuutsingle M’n Sticky

De in 1972 geboren Goirlenaar Corné Kokke, is een altijd goed gehumeurde vrolijke zanger die voornamelijk volkse liedjes vertolkt.

Enkele jaren geleden is hij begonnen met het zingen op Karaoke avonden, en kreeg al snel in de gaten dat hij meer met zijn stem wilde gaan doen. In die tijd leerde hij Andy de Witt kennen die in de persoon, stem en uitstraling geloofde, en een eerste liedje was snel gemaakt. Het werd een lied wat op het lijf geschreven was van Corné, want heeft echt altijd zijn USB sticky bij met zijn muziek als hij ergens heengaat.

Inmiddels zingt Corné een zeer breed repertoire, en is hij een graag gezien artiest op feesten en partijen in Nederland en België. Achter de schermen wordt door tekstschrijver en producer Andy de Witt alweer hard  gewerkt aan een mogelijke opvolger van deze vrolijke debuutsingle. Leuk item om te vermelden is dat de hoge stemmen (uithalen) in het liedje ook door Corné zelf zijn ingezongen.

Bij De A & A studio van collega/muziekvriend Andy de Witt werd het nummer opgenomen, terwijl er op meerdere locaties in Nederland en België een bijpassende videoclip is opgenomen door Videowork.BE. Daarnaast werd door producer Andy de Witt contact gezocht met Jolanda Clement van JC-Event/JC-Records met de vraag of zij ook haar schouders wilde zetten onder de debuutsingle van Corné. Na het positieve gesprek is besloten dat de vrolijke en gezellige meezinger ‘M’n Sticky’  zal uitkomen op het label van JC-Records. Dat is een paar weken eerder dan gepland maar alles was klaar, zelfs de eerste interviewaanvragen kwamen al binnen en daarnaast staat Corné te trappelen van ongeduld om zijn nieuwe plaat ‘M’n Sticky’ te lanceren. Kortom, Corné is er klaar voor..!

 

De debuutsingle ”M’n Sticky” van Corné Kokke zal vanaf 6 juni 2018 landelijk worden gelanceerd via platenlabel JC Records. Naast de digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.

De RTV promotie is in handen van : Jolanda Clement (JC-Event – JC Records- JC Travel) www.jcevent.nl/ Mail: info@jcevent.nl/ Tel: 0416-313660/ 06-12963738