Artiesten

Artiesten

Feestduo Tsjonge-Jonge

Artiest: Feestduo Tsjonge-Jonge
Titel: Knallen met die ballen
Muziek & tekst: A. van den Hurk
Productie: M. Jongenelis/ A. van den Hurk
Opname: Manfred Studio’s, Etten-Leur
RTV Promotie: Jolanda Clement (JC Event)/ info@jcevent.nl
Label: JC Records
Videoclip: Kaska Producties
Website: www.tsjonge-jonge.nl
Release: 27 december 2017

FEESTDUO TSJONGE-JONGE GAAT.. KNALLEN !

Feestduo Tsjonge-Jonge, bestaande uit Edwin en Peter, is in zee gegaan met JC-Records/ JC-Event van Jolanda Clement. Op dit label zal vanaf 27 december de nieuwe feestsingle ‘Knallen met die ballen’ gaan uitkomen. Een gevolg van positief verlopen oriënterende gesprekken tussen het tweetal en Jolanda Clement.

Edwin Smits en Peter Smits, geen familie trouwens, kwamen elkaar in 2012 bij toeval tegen. Beiden deelden hun voorliefde voor  Hollandse feestmuziek en dus besloten ze samen te gaan repeteren. Gevolg; optredens op tal van feesten en partijen, maar ook tijdens evenementen in Park Hilaria, het Drakenboot Festijn, bij Nederland Muziekland en in Fijnfisjeniecafé van Omroep Brabant. Feestduo Tsjonge-Jonge bracht de afgelopen jaren tal van liedjes uit waaronder: ‘Een Kruikske Jonge-Klare’, ‘Olifanten Polonaise’, ‘Ollie de Gallie Dun Allie U nok’, ‘Vingertje’ en ‘Ons Brabant’.

De samenwerking met JC-Records kwam mede tot stand door collega zanger/tekstschrijver Andy de Witt: “We hebben een heel goed gevoel gekregen bij Jolanda en willen graag met haar samenwerken om van onze single een succes te maken. En dus hebben we besloten om in zee te gaan met JC-Records/JC-Event als platenlabel en plugger”, aldus het enthousiaste Feestduo. Met dus een compleet nieuw team achter zich, lanceert Feestduo Tsjonge-Jonge hun nieuwe single: ‘Knallen met die ballen’. Geschreven door Andy de Witt (Ad v.d. Hurk), geproduceerd door Manfred Jongenelis & Andy de Witt, terwijl de videoclip is opgenomen door Karl Kaspers (Kaska Producties).

Tijdens een vuurwerkshow met o.a. Snollebollekes & diverse andere live artiesten op 27 december bij Vuurwerkwinkel Bakel/Texaco Tankstation (Nard Thijs) in Bakel, zal deze pakkende feestplaat met torenhoog meezinggehalte, officieel worden gepresenteerd.

De single ‘Knallen met die ballen’ van Feestduo Tsjonge-Jonge zal vanaf 27 december zowel fysiek als digitaal worden gelanceerd via platenlabel JC-Records. Plug en promotie ervan worden verzorgd door Jolanda Clement van JC-Records/JC-Event/JC-Travel. Naast de fysieke en digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.

Info & boekingen

Discografie