Artiesten

Artiesten

Ferry Goorden

Na de singles ‘’Kom bij mij bambina’’ ,“Manana” en “Een Wereldwonder” ,allen opgenomen in de studio van Waylon van der Heijden (alias Dj Goldfinger) verschijnt er op 2 november 2013 een door Harald Queens geproduceerde nazomerse single getiteld “ Als ik haar zo zie dansen (Ay ay ay )’’.

Daarmee verlaat Ferry Goorden het warme nest van producer & tekstschrijver Waylon van der Heijden en wil hij in samenwerking met Harald Queens van HQ Studio te Tilburg verder zijn vleugels uitslaan ,om meer en meer zijn eigen sound te creëren en uit te breiden.

“Als ik haar zo zie dansen ( ay ay ay )”,is een idee van Ramon Cupers die aan Ferry voorstelde om deze cover in het Nederlandstalig op te gaan nemen ,waarop Dennis Musters de tekst voor zijn rekening nam. Muzikaal gezien is er flink uitgepakt met vele live instrumenten , waardoor het een swingend liedje is geworden met een Zuid Amerikaans tintje.De sound is jeugdiger ,vlotter maar zeker ook volwassener geworden. En daardoor ook muzikaal gezien een duidelijke upgrade t.o.v. zijn eerdere singles.

Het resultaat mag gehoord worden, het is een productie geworden die opvalt en waarvoor wij graag uw aandacht vragen.

Tijdens het Brabants Spektakel op 2 november 2013 georganiseerd in een grote feesttent bij Cafe ons Thuis in Terheijden waren zo’n 1.000 mensen getuige  van de officiële lancering van de single die wederom zal uitgekomen  op het platenlabel van JC Records.Plug en promotie van de single zijn in handen van Jolanda Clement (JC-Event / JC-Records).

In 2014 heeft Ferry en zijn gezin even gas terug genomen met het uitbrengen van een single doordat er een verhuizing een nieuwe wereldburger op komst was , maar hij was achter de schermen natuurlijk wel bezig met de voorbereidingen van zijn evenement het Brabants Spektakel en het opnemen van een nieuwe single .

Op 7 november 2015  zal de nieuwe single van Ferry die wederom zal uitgekomen  op het platenlabel van JC Records gelanceerd worden tijdens het Brabants Spektakel in Terheijden . Meer nieuws en info volgt spoedig.

 Naar de discografie