Artiesten

Artiesten

Johan Heeren & Rob van Daal

Artiest: Johan Heeren  ft Rob van Daal

Titel: Kijk niet om/ Don’t look back

Tekst & muziek origineel: W. ”Smokey” Robinson & R. White

Ned. tekst: J. van. Raamsdonk                                                                                                                      

Opname & productie: Sonic Solutions                                                                                                            

RTV Promotie: Jolanda Clement (JC Event)/ info@jcevent.nl  

Label: JC Records                                                                                                                                       

Fotografie & clipproductie: De Neve Media 

Artwork: D. Bambacht     

Website: www.johanheeren.nl      

Release: 23 mei 2018

 

Johan Heeren en Rob van Daal slaan handen ineen voor nieuwe 2 talige duetsingle Kijk niet om/ Don’t look back.

Het idee voor het duet, ontstond tijdens de album presentatie van Johan Heeren, waar collega Rob van Daal destijds ook een optreden verzorgde. Johan had al langer het idee op de planken liggen om een duet op te nemen van de klassieker ‘’Don’t look back’’ die oorspronkelijk was van de Amerikaanse soul en R & B -Groep The Temptations

Bij interviews werd hem altijd gevraagd met wie zou je nog wel eens een duet op willen nemen. Dan gaf Johan steevast als antwoord ‘’met Rob van Daal’’. Nu hij het juiste liedje in gedachten had, liet hij het idee aan Rob van Daal horen, die gelijk enthousiast reageerde op het nummer. Omdat Johan de later uitgebrachte reggae versie Don’t look back van Mick Jagger en Peter Tosh beter bij hem en Rob vond passen, is hij met deze versie naar de studio van Sonic Solutions gegaan om er een mooi arrangement van te laten maken met live gitaar, trompet en geweldige sax solo partijen.

Via JC Records zetten de beide heren Johan Heeren & Rob van Daal nu hoog in, want met hun nieuwste plaat ‘’Kijk niet om/ Don’t look back ‘, (waarvan de Nederlandse tekst door Jack van Raamsdonk is geschreven), zal naar verwachting hoge ogen gaan gooien bij zowel de radiozenders, als bij het publiek in binnen en buitenland.

Met de Neve Media als de maker van de prachtige videoclip, en Platenlabel JC Records achter zich zal ‘’Kijk niet om/ Don’t look back’’ van Johan Heeren & Rob van Daal menig voetjes van de vloer doen gaan!

Via JC-Records zullen de nummers Kijk niet om/ Don’t look back vanaf 23 mei 2018 uitsluitend digitaal verkrijgbaar zijn via de bekende downloadsites. Daarnaast zijn de tracks via de bekende streamingsdiensten Spotify en HitsNL te beluisteren.

RTV promotie: Jolanda Clement (JC-Event – JC Records- JC Travel)./ info@jcevent.nl/ Tel: 0416-313660/ 06-12963738