Home

Nieuws

Johan Heeren Steekt Oude Hits In Nieuw Jasje

Geen reacties Geen categorie

Artiest: Johan Heeren

Titels: Als jij weer bij me bent/ Hoe langer ik dans met jou/ Back in your arms again

Productie: Sonic Solutions

Label: JC Records

Artwork: DB Entertainment Design

Videoclip: De Neve Media

Website: www.johanheeren.nl

Perscontact: Jolanda Clement (JC Event)/ https://www.jcevent.nl

Release: 27 december 2022

 

Johan Heeren Steekt Oude Hits In Nieuw Jasje

Persinfo Johan Heeren,  27 december 2022

 

 

De 1e nieuwe track ‘Als jij weer bij me bent’ van Johan Heeren op het schijfje is een cover van de bekende band de Mavericks. De Nederlandse tekst is geschreven door Henk van Broekhoven (John Spencer) en door de mannen van de Sonic Solutions studio in een feestelijk jasje gestoken. De gitaarpartijen werden ingespeeld door Iwan Rommers. Manfred Jongenelis verzorgde de accordeonpartijen en Natasja den Toom het koorwerk.

De 2e track is een ballade geworden die in samenwerking met Andre Regtop & Henk Regtop is opgenomen getiteld ”Hoe langer ik dans met jou”. Met het idee en de demo opname van Henk Regtop is Johan Heeren naar de studio van Sonic Solutions gegaan om daar de track verder af te laten mixen & masteren. Henk en Andre Regtop namen voor deze song de gitaarpartijen voor hun rekening. Tonnie de Jong verzorgde de drumpartijen en Natasja den Toom stond garant voor het koorwerk. Met deze verrassende ballade, die eerder ook door o.a. Arne Jansen werd uitgebracht hoopt Johan het jaar muzikaal goed af te sluiten. Als verrassing voor zijn fans is de Engelstalige song ‘Back in your arms again’ toegevoegd als bonustrack op de nieuwe single.

De drie nieuwe nummers van Johan Heeren zullen vanaf 27 december digitaal worden uitgebracht via platenlabel JC Records. Naast de digitale verkoop via de bekende download portals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. Spotify, Apple Music, Deezer, Amazon, Tidal enz.

De Plugging en RTV promotie is in handen van: Jolanda Clement (JC-Event – JC Records- JC Travel)

www.jcevent.nl/ Mail: info@jcevent.nl/ Tel: +31 (0)416313660/ MOB: +31 (0)612963738

 

Copyright/ bron: Jolanda Clement  (JC Event/ JC Records)

 

Tags: , ,