Home

Nieuws

Andy de Witt Lanceert Tweetalige Kerstsingle

Geen reacties Geen categorie

Artiest: Andy de Witt

Titel: Ding Dong Ding Dong

Tekst & muziek: A.C. van den Hurk

Productie: Musicmaker studio

Label: JC Records

Fotografie: Studio Flor, Arendonk

Artwork: Jolanda Clement

Website Andy: www.andydewitt.nl

Perscontact: Jolanda Clement (JC Event)/ https://www.jcevent.nl

Release: 28 november 2022

 

Andy de Witt lanceert tweetalige kerstsingle.

 

We komen even aanbellen, Ding Dong, en dat is toevallig ook de titel van de Kerstsingle van Andy de Witt. Een paar weken geleden kreeg Andy het idee om een Kerstsong te maken. Omdat hij het niet bij ’n idee wilde laten dook hij meteen de Musicmaker Studio in om een prachtig kerstlied te maken. Zowel de melodielijn als de tekst is geschreven en gecomponeerd door Ad van den Hurk    (beter bekend als Andy de Witt).

Het is een uit het leven van ‘n Muzikant gegrepen verhaal geworden met een mooie en ware tekst. De song blijft na één keer horen al direct hangen, en kan dus makkelijk worden meegezongen. Andy hoopt dan ook dat het grote publiek dit prachtig tweetalig kerstliedje weer zal omarmen, en de diverse radiostations de nieuwe single veelvuldig zullen gaan draaien op de zender.

Het nummer ”Ding Dong Ding Dong” van Andy de Witt zal vanaf begin december digitaal worden uitgebracht via platenlabel JC Records. Naast de digitale verkoop via de bekende download portals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. Spotify, Apple Music, Deezer, Amazon, Tidal enz.

 

De Plugging en RTV promotie is in handen van: Jolanda Clement (JC-Event – JC Records- JC Travel) www.jcevent.nl/   Mail: info@jcevent.nl/ Tel: +31 (0)416313660/ MOB: +31 (0)612963738

 

28.11.2022. Copyright/ bron: Jolanda Clement – JC Records/ JC Event

 

Download of stream hier de nieuwe single van Andy de Witt