Home

Nieuws

Hou me nog een keertje vast” van Roy van Lent & Nol Roos uitgeroepen tot VBRO-TROTSPLAAT

Geen reacties Geen categorie

FullSizeRender

Hét Belgische radiostation VBRO, dat in heel Vlaanderen te ontvangen is, heeft deze week (wk14)het nummer “Hou me nog een keertje vast” van Roy van Lent & Nol Roos uitgeroepen tot Trotsplaat. Daardoor scoren Roy en Nol  met hun duetsingle een nummer 1 hit in België.

Roy en Nol hebben het nummer twee weken geleden uitgebracht en zijn blij verrast met dit succes. De single scoort aan de lopende band bij veel radiostations in Nederland , maar onze zuiderburen blijken er ook super enthousiast over te zijn.

De single van Roy van Lent & Nol Roos is ontstaan in  het programma De Muzikale Uitdaging van TV73  i.s.m. Kees Tel en JC Records .  Het liedje ”Hou me nog een keertje vast” dat deze week gekroond is tot VBRO Trotsplaat staat met maar liefst 56 plays in de lijst  van de grootste Nederlandstalige zender in België .”In België waren we nog niet heel bekend, dus we hadden niet gedacht dat we zo vaak gedraaid zou gaan worden.Maar het nummer is blijkbaar een schot in de roos!”, aldus Roy en Nol.

De nieuwe single van Roy van Lent en Nol Roos ‘Ik ben weer terug’ is verkrijgbaar in de betere speciaalzaken en te downloaden via de welbekende downloadportals. Gun jij  Roy en Nol een plaats in de hitlijsten? Download of koop dan de nieuwe single via een van de onderstaande links.

 

SBS6:http://muziek.sbs6.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=947657

Zazell: http://www.zazell.nl/browse_artist.aspx?contributor_id=994807

Beluister de single op Spotify:https://open.spotify.com/track/0SteeOwV4Q3Z1OvBdImi60

Koop hier de single ‘Hou me nog een keertje vast‘

Single cd.nl: www.singlecd.nl

Special CD Shop,Breda : www.cdsinglekopen.

 

Tags: , , , , , , , ,