Home

Nieuws

Interview Log Goirle “Smits & Van Haaren” Boy,Sander,Arnold

Geen reacties Geen categorie

Sander Kwarten op weg naar roem en succes op Zaterdag 18 December presenteert hij zijn single “Dromen” bij  Ad & Rein in Smits & van Haaren.

19 Mei 1992 is  de geboorte datum van Sander Kwarten, dat gebeurde in Breda en al op jonge leeftijd werd duidelijk dat hij een geboren zangtalent was.
Hij stond graag op het podium om te zingen.

Naar mate hij ouder werd hing hij meedoen aan talenten jachten en vaak met succes, en ging hij aan de haal met de eerste prijs.
Het contact met Manfred Jongenelis was de eerste echte stop naar het succes, met hem nam hij de single “Leef vandaag” op dat een goed succes oogsten.
Het gevolg was een tweede single die hij maakte  met DJ Goldfinger en dan zit er aardig wat accordeon in.
Momenteel is hij druk bezig met promoten van zijn derde single “Dromen” en dat is ook de reden dat hij op Zaterdag 18 December naar Goirle komt en dan te gast is in Smits & van Haaren, de programma makers Ad & Rein ontvangen hem dan en we zullen zijn nieuwe en wellicht ook de vorige singles gaan horen, Sander Kwarten een talent in de dop die hoog zal en kunnen gaan scoren.

Brabantse sterren scoren in het land en over de grens, Arnold maakt nieuwe single, op Zaterdag 18 December is hij te gast in Smits & van Haaren

Zanger Arnold werd geboren in onze Brabantse hoofdstad en groeide op in Kerkdriel in 2004 ontmoet hij zanger William en samen zingen ze op feesten en evenementen waarna hij steeds meer plezier kreeg in het zingen en besloot door te gaan, dat resulteerde in 2005 in de plannen om een CD single te maken,samen met vader lief zocht hij teksten en de keus viel op de song “Het staat in de sterren geschreven” in vier weken tijd werd de single al ruim 400 maal verkocht. Tijd dus voor een tweede single en die kwam er  “Slapeloze nachten”  uit het brein van meester Kees Tel, en wederom een succes dat er voor zorgde dat de heren door gingen met de samenwerking en het resultaat is de derde single “Weet je wel”  op Zaterdag 18 December is Arnold te gast bij Ad & Rein om zijn verhaal te doen en uiteraard gaan we zijn muziek horen en zullen we ook de nieuwe single niet vergeten.

Beginnend artiest krijgt gehoor op Zaterdag 18 December is Boy van der Heijden te gast in Smits & van Haaren

Boy van der Heijden werd geboren op één van de weinige eilanden die ons land kent Goeree – overflakee in de gemeente Dirksland, maar al snel verhuisde hij naar het Brabantse Made, maar vanaf zijn 12 jaar woont hij nu in Oosterhout naast zijn stem heeft hij ook groene vingers, hij deed na de op MBO een opleiding tot hovenier via het Brabantse kroegenleven kwam hij met zingen in aanraking en begon daarmee actief in 2006. Hij volgde zanglessen en maakte een eerste debuut single, dit gaf hem de moet en de kracht en de ervaring om door te gaan en te werken aan een tweede single die nu op stapel staat. Op Zaterdag 18 December is Boy van der Heijden te gast bij Ad & Rein in het programma Smits & van Haaren en gaan we praten over zijn droom en hoe hij die gaat en wil gaan uitvoeren.