Home

Nieuws

JC Event Muziekreis 2024 naar Winterberg wederom groot succes!!

Geen reacties Geen categorie

Waspik, 26.03.2024

Moe maar zeer voldaan zijn we nog steeds aan het nagenieten van een waanzinnig mooie, gezellige en meer dan geslaagde editie van de JC Event en JC Travel Muziekreis naar Winterberg.

 

Vrijdag 22 maart 2024 was het dan eindelijk weer zover. Ruim 250 gasten en artiesten stonden in de startblokken om weer af te reizen naar Winterberg voor de jaarlijks terugkerende 4-daagse JC Event & JC Travel Muziekreis. Vele vaste gasten maar ook een groot aantal nieuwe gasten hadden dit jaar hun de weg (weer) gevonden naar Der Brabander om te gaan genieten van dit 4-daagse evenement.  Als klap op de vuurpijl mochten we tijdens deze editie maar liefst zeven trouwe gasten in het zonnetje zetten omdat zij voor de Tiende keer aanwezig waren op onze muziekreis, en daar zijn wij als organisatie natuurlijk zeer de |Roy dankbaar voor.

 

Groot compliment aan onze artiesten: Wilbert Pigmans, Crist Coppens, Patrick Dano, Djaimy Veugelink, Johan Heeren, Priscilla Ophof, Albert van Benthem, invaller Bjorn Litjes en gastartiest Martien Buijks die zich als TEAM samen met geluidsman Rob de Roy vier dagen enorm hebben ingezet om de reis te doen slagen. Het was niet alleen voor ons, maar ook voor onze gasten een reis die we niet snel zullen vergeten. Het was Grandioos!!

 

Onze meereizende fotograaf Paul Donders van Donders Fotografie heeft  tijdens het muziekweekend prachtige foto’s gemaakt. Deze zijn te bekijken en GRATIS te downloaden via onderstaande link: Foto´s JC Event Muziekreis 2024 Winterberg.

Wij zouden het enorm waarderen als u de foto´s zou willen delen op u socials en een leuke review plaatst op internet voor Donders FotoGrafie.

Een speciaal woord van dank gaat uit naar:

  • Rob & Marja Meurs en het gehele team van Vakantiehotel der Brabander voor de gastvrijheid, de geweldige locatie, de goede zorgen, het eten en drinken en de fijne samenwerking met ons bedrijf. Het was weer helemaal TOP!
  • Onze gasten, genodigden en fans voor de enorme gezelligheid en aanwezigheid tijdens onze reis.
  • De artiesten voor de samenwerking, jullie inzet, geweldige optredens, fantastische duetten, en het vertrouwen in ons als organisatie.
  • R & M Geluidstechniek voor het fantastische geluid.
  • Paul Donders voor het maken van alle officiële persfoto’s en Cindy Jansen Donders voor de bewerking van de foto’s Meriam bedankt voor alle hand en spandiensten.
  • Joop Clement voor alle steun en hulp, voor, tijdens en na de muziekreis.
  • Hans Vroegop, Buschauffeur van Brabant Expres, voor zijn enorme inzet en het meer dan gezellige busvervoer.
  • Joop Clement voor alle hulp en steun voor en tijdens de reis
  • Peter, Cindy en Ad nogmaals bedankt voor jullie enthousiasme en leuke gastoptredens. Jullie waren GEWELDIG!

        

Deze meer dan gelaagde editie van de JC Muziekreis naar Winterberg zit er weer op. En wie het gemist heeft of het graag nog een keer wil meemaken.

Van 21 t/m 24 maart 2025, zal JC-Event wederom met een groot aantal artiesten afreizen naar Winterberg. 

U kunt daarvoor vanaf heden al aanmelden bij Jolanda Clement/ JC Event-JC Travel| Tel: +31 (0)416 313 660| MOB: +31 (0)612 963 738 of via info@jcevent.nl.

(Line-up en meer info volgt spoedig)

 

 

 

 

Namens Jolanda Clement – JC Event – JC Travel en Hotel der Brabander iedereen nogmaals bedankt voor uw aanwezigheid en deelname aan dit onvergetelijke muziekweekend in Winterberg!

Wij gaan ervoor en zeggen!!: Op naar de volgende Muziekreis in 2025.  Tot dan!!

 

 

 

 

Bron & Copyright: Jolanda Clement- JC Event/ JC Travel

Tags: , , , , , ,