Home

Nieuws

JC Records & JC Event lanceren swingende zomersingle van Johan Heeren & Zjosti

Geen reacties Geen categorie

Artiest Johan Heeren & Zjosti
Titel Sexy met mij
Tekst/Muziek Joost van Ekeren
Productie Sonic Solutions
Promotie Jolanda Clement (JC Event)
Label JC-Records
Website/ Social Media www.johanheeren.nl /www.zjosti.nl

Http://facebook.com/johanenzjosti

Releasedatum 29.04.2016

               

 Johan Heeren + Zjosti-Sexy met mij -Wallet

Fotocredit-Studio Foto Flits / Artwork-Woods studio’s ,Eindhoven

 

VERRASSENDE BRABANTSE COMBINATIE LEVERT SWINGENDE ZOMERSINGLE AF

 

Johan Heeren en Zjosti (Joost van Ekeren) ontmoetten elkaar tijdens een carnavalsevenement in Roosendaal. Direct hierna spraken de heren af om samen een zomerse plaat op te gaan nemen. Het resultaat ‘Sexy Met MIJ’ is nu uit en door JC-Records op de digitale muziekmarkt gebracht.

 

Johan Heeren

Johan is geboren en getogen in Roosendaal. Hij timmert al jaren aan de muzikale weg en is vastberaden door te gaan het publiek te enthousiasmeren met zijn grote liefde: muziek! Deze rasechte Brabander lanceerde in 2014 het jubileumalbum ’15 Jaar Liefde Voor Muziek’ met hierop o.a. singles als ‘Alles’, ‘Dromen’, ‘Una Noche Mexicana’, ‘Daar Voel Ik Mij Te Goed Voor’, ‘Ik Moet Jou Vergeten’ en ‘Zonder Jou’. Naast zijn eigen herkenbare warme sound en klankkleur heeft hij een nette uitstraling, is perfectionistisch en daarnaast beschikt hij over enorm veel wilskracht en doorzettingsvermogen.

Zjosti

Zjosti/Joost van Ekeren uit Roosendaal is ook langer met muziek bezig en is door de carnavals- en skihutmuziek dit wereldje binnengestapt. Hij is bekend van o.a. ‘Stuiterbal’, ‘Tirolerparty’ en ‘Sjiek de Friemel’, hij schreef en componeerde feestnummers voor diverse artiesten maar ook voor andere genres is hij helemaal in. Zjosti gaat aan de slag met wat er op zijn pad komt waardoor er vaak verassende nummers ontstaan waar niemand op heeft gerekend. Dit alles doet hij onder zijn eigen muziekbedrijf JVE Entertainment

 

‘Sexy Met Mij’ is een leuke, vlotte en swingende zomersingle geworden. Tekst en muziek komen van de hand van Joost van Ekeren terwijl Sonic Solutions tekende voor de productie waarop gitaar en blazers live zijn ingespeeld. De geheel in passende sfeer geschoten videoclip (De Neve Media) toont beelden van de Vrouwenhof in Roosendaal, de Grevelingen als ook van de Oesterdam. Johan en Zjosti hopen hiermee leuke single op de markt te hebben gebracht waaraan de muziekliefhebber deze zomer veel plezier kan gaan beleven. De single zal uitsluitend digitaal via de downloadportals beschikbaar zijn en komt uit op JC Records terwijl plugging en promotie worden verzorgd door Jolanda Clement (JC Event).

Naar de discografie

 

banner jc

Tags: , , , , , , , , ,