Home

Nieuws

Johan Heeren lanceert Juanita in drie talen

Geen reacties Geen categorie

Artiest: Johan Heeren

Titel: Juanita

Productie: Sonic Solutions

Label: JC Records

Fotografie: PVT Entertainment

Artwork: DB Entertainment Design

Videoclip: De Neve Media

Website: www.johanheeren.nl

Perscontact: Jolanda Clement (JC Event)/ https://www.jcevent.nl

Release: 29 juni 2023

 

Persbericht: 29.06.2023

Johan Heeren lanceert Juanita in drie talen.

 

De Roosendaalse zanger Johan Heeren die eind 2023 zijn 25-jarig jubileum viert is inmiddels geen onbekende meer in de muziekwereld. Niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland was en is Johan regelmatig te vinden op diverse feesten, partijen en evenementen. Met vele grote namen deelde hij bijna wekelijks het podium, en we kunnen dan ook met recht zeggen dat hij zijn sporen in de muziek meer dan verdiend heeft.

Zoals wellicht bekend is is Johan idolaat van oude nummers. Meer dan eens blies hij oude hits nieuw leven in en niet zonder succes. Dit keer heeft hij gekozen om de hitsingle ‘Juanita’ van Nick MacKenzie in een nieuw jasje te steken. Nick MacKenzie, geboren als Nick van den Broeke, is een Nederlandse zanger, die vooral onder de vleugels van muziekproducent Jack de Nijs begin jaren zeventig succes kende in Nederland, België en Duitsland.

Het nummer Juanita is 50 jaar geleden voor het eerst uitgebracht (1973) en geproduceerd en geschreven door Jack de Nijs (Jack Jersey) en Bastiaan (pseudoniem voor Chiel Montage) in het Engels en Duits. Omdat Johan het nummer (na 50 jaar) weer onder de aandacht wilde brengen bij het publiek vroeg hij Henk van Broekhoven (beter bekend als John Spencer) een Nederlandse versie te schrijven voor het liedje zodat het nummer drietalig kon worden uitgebracht.

Voor de opnames van het nummer werd de hulp ingeroepen van Joris van Dijk en Michel Clerx van Sonic Solutions. Zij trokken ook nu weer alles uit de kast om het nummer te upgraden en zodat ze een feestelijke 2023 versie af konden leveren aan Johan. Wij denken dat dat meer dan gelukt is aldus Joris en Michel.

Johan en zijn team zijn heel nieuwsgierig naar de reacties en hopen dan ook dat het drietalig nummer omarmt zal worden door het publiek en veelvuldig te horen zal zijn bij de lokale regionale en landelijke zender in binnen en buitenland.

De nieuwe single van Johan Heeren zal digitaal worden uitgebracht via platenlabel JC Records. Naast de digitale verkoop via de bekende download portals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a.: Spotify, Apple Music, Deezer, Amazon, Tidal enz. De bijpassende videoclip die geschoten werd door DeNeveMedia zal binnenkort te bewonderen zijn op de diverse clipzenders, YouTube en alle socials van Johan Heeren.

 

Plugging en RTV-promotie is in handen van: Jolanda Clement (JC-Event – JC Records- JC Travel) www.jcevent.nl/ Mail: info@jcevent.nl/ Tel: +31 (0)416313660/ MOB: +31 (0)612963738

Copyright/ bron: Jolanda Clement (JC Event/ JC Records)