Home

Nieuws

Johan Heeren trekt voor nieuwe single de stoute schoenen aan.

Geen reacties Geen categorie

Artiest: Johan Heeren

Titel: Ik trek de stoute schoenen aan

Tekst, muziek & arrangement: Nol Roos & Kees Tel

Opname & productie: Kees Tel Pro

Cartoon ontwerp: Fred Hopstaken

Artwork: Desire Bambacht

Promotie, plugging: Jolanda Clement-JC Event/ www.jcevent.nl

Label: JC Records

Videoclip: De Nevemedia/ volgt spoedig

Website Johan Heeren: www.johanheeren.nl

Release: 20 februari 2019

Johan Heeren trekt voor nieuwe single de stoute schoenen aan.

Nieuwe single ontstaan in Tv-programma ‘De Muzikale Uitdaging’

Is het mogelijk binnen drie uur een liedje te schrijven, te arrangeren, te componeren, in te zingen, af te mixen en vervolgens persklaar af te leveren? Dat is nou dé muzikale uitdaging! Nol Roos presenteert het gelijknamige televisieprogramma dat wordt uitgezonden op TV73. In de tweede aflevering van dit programma was de uit de Roosendaal afkomstige zanger Johan Heeren te gast. Producer Kees Tel, Nol Roos en Johan gingen aan de slag om binnen drie uur een nummer in elkaar te zetten. Het lied ‘Ik trek de stoute schoenen aan’, uitgevoerd door Johan Heeren & Nol Roos als backing vocal, is het tweede resultaat van ‘De Muzikale Uitdaging’ dat via het label JC-Records op de markt is gebracht.

De 50-jarige Heeren die dit jaar zijn 20 jarig artiesten jubileum viert, is een rasechte Brabander, een zanger die zijn sporen reeds lang verdiend heeft binnen de Nederlandse muziek.  ‘Alles’, ‘Ik Heb Het Helemaal Gehad Met Jou’, ‘UnaNoche Mexicana’, ‘Dromen/ Lady’, ‘Daar Voel Ik Mij Te Goed Voor’ of ‘Zonder Jou/One Is One’.. is slechts een kleine greep uit de vele singles die hij al heeft uitgebracht.  Met zijn fraaie en herkenbare warme stemgeluid en zijn nette uitstraling weet hij al ruim 20 jaar zijn publiek te vermaken. Johan is te zien en te horen op feesten, partijen en bij festivals in Nederland land, België en Duitsland. Dit doet hij vaak met muziek waarbij hij zich laat inspireren door zijn grote voorbeelden Elvis Presley en Jack Jersey. Maar dat neemt niet weg dat hij niet open staat voor nieuwe dingen. Zo nu ook met de nieuwe single ”Ik trek de stoute schoenen”, die hij ditmaal op nam in de welbekende studio van producer Kees Tel, in samenwerking met Nol Roos en JC Records voor het programma de Muzikale Uitdaging. Nol Roos schreef samen met producer Kees Tel, de tekst voor deze pakkende, gezellige feestplaat die vergezeld wordt door een fraaie videoclip geproduceerd door De Nevemedia. De verwachtingen zijn wederom hooggespannen, Johan’s nieuwe single, uitgebracht door JC-Records, zou wel eens dé muzikale verrassing van dit voorjaar kunnen gaan worden! Feesten met De stoute schoenen aan!

De single ‘’Ik Trek De Stoute Schoenen Aan’’ van Johan Heeren zal vanaf  20 Februari digitaal worden gelanceerd via platenlabel JC Records, en is de voorloper van een album dat zal verschijnen zodra alle liedjes van het TV programma de Muzikale Uitdaging zijn opgenomen.

Naast de digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal deze track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij onder andere: HitsNL, Spotify en Deezer.

Plug en promotie van deze single zal worden verzorgd door Jolanda Clement van JC-Records/ JC Event/ JC-Travel                                    

 20 febr. 2019/ Bron: JC Records/ www.jcrecords.nl

Naar de discografie

Tags: , , , , , , ,