Home

Nieuws

Michel Wolsink

Michel Wolsink is “terug” met Nederlands talige single

Geen reacties Geen categorie

 

Artiest: Michel Wolsink

Titel: ‘T Wurd Altied Weer Licht

Tekst & muziek: Rob Mullink jr.

Productie: MW SOUND STUDIO

Label: JC Records

Artwork: Michel Wolsink

Website: www.michelwolsink.eu

Perscontact: Jolanda Clement (JC Event)/ https://www.jcevent.nl

Release: 19 december 2023

 

 

Persbericht: 19.12.2023

Michel Wolsink is “terug” met NL. talige single ‘T Wurd Altied Weer Licht

 

Na zo’n kleine 2 jaar afwezig te zijn geweest in de NL. talige muziek, komt Michel Wolsink “terug” met een nieuwe NL. Talige single.  En verrassend zoals hij vaker was en ook nu weer is, ….dit keer gezongen in “zijn” Achterhoeks/ dialect.  Ja, ja… Michel is een geboren Achterhoeker!  De laatste 2 jaar was Michel druk bezig in de Duitstalige muziekwereld en heeft hij meerdere singles uitgebracht in o.a.: Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

 

Op het verlanglijstje van Michel stond in de toekomst ooit nog eens een NL. talige single in het Achterhoeks dialect uit te brengen.
Dit had Michel al vaker aangegeven bij componist en goede vriend Rob Mullink jr. Rob componeerde in het verleden al diverse singles voor Michel o.a.: Steeds weer als ik jou zie – Ik wil niet zonder jouw leven – Leef je leven en Eens komt de dag. Begin november 2023 nam Rob contact op met Michel en vertelde hij dat hij een liedje had gecomponeerd met bijpassende tekst in het dialect welke uitermate geschikt zou kunnen zijn voor hem. Na het beluisteren van de demo was Michel meteen enthousiast en na kort overleg besloten de twee heren om zo snel mogelijk de ‘MW SOUND STUDIO’ van Michel in te duiken om het nummer op te nemen.

 

Het liedje heeft een meeslepende melodie met daarbij als belangrijkste instrument ”de piano”. De fantastische tekst is gebaseerd op gebeurtenissen van het afgelopen jaar waarbij veel herkenbare items voorbijkomen zoals: De boer die moet gaan – Geen gas meer om te stoken – Wat is ons geld nog waard – Op de vlucht of geen woning. Met dit nummer is Michel Wolsink weer “terug” met een voor deze tijd …toepasselijk liedje en dat ook nog eens in het dialect!

 

‘T Wurd Altied Weer Licht – zal omstreeks 19 december digitaal uitgebracht worden onder het voor Michel zo vertrouwde Nederlandse platenlabel JC Records. Naast de digitale verkoop via de bekende download portals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. Spotify, Apple Music, Deezer, Amazon, Tidal enz. 

De Plugging en RTV-promotie is in handen van: Jolanda Clement (JC-Event – JC Records- JC Travel)www.jcevent.nl  Mail: info@jcevent.nl/ Tel: +31 (0)416313660/ MOB: +31 (0)612963738

 

 Bronvermelding: Michel Wolsink, JC Records

 

Download of stream hier de nieuwe single van Michel Wolsink

 

Tags: , , , , , ,