Home

Nieuws

Nieuw Talent Rachella Gijsbers Lanceert Debuutsingle ”Jij Speelt met vuur”. 

Geen reacties Geen categorie

Titel: Jij speelt met vuur

Tekst & Muziek: Kees Tel & Wilbert Pigmans

Opname: Kees Tel Pro

Artwork: DB Entertainment Design i.s.m. JC Records

Videoclip productie: MAX4Motion

Plugging en RTV Promotie: Jolanda Clement (JC Event)/ https://www.jcevent.nl

Release: 1 september 2023

 

 

Nieuw talent Rachella Gijsbers lanceert debuutsingle ”Jij speelt met vuur”. 

Al van kleins af aan is de uit Oss afkomstige zangeres Rachella Gijsbers bezig met dansen, zingen en muziek. Vanaf haar 16e nam ze met regelmaat de microfoon in haar handen op verschillende feestjes. De reacties op haar liedjes en optreden waren altijd zeer positief en dat voelde heel goed bij haar. Na lang wikken en wegen trok ze in 2021 uiteindelijk toch de stoute schoenen aan en nam contact op met de welbekende zangpedagoge/ coach Mieke Werger met de vraag of ze haar kon helpen om zichzelf verder te ontwikkelen als zangeres.

Tijdens de lessen bij Mieke heeft Rachella afgelopen jaren veel technieken en natuurlijk de fijne kneepjes uit het vak aangeleerd. Daardoor heeft ze ook haar podiumvrees overwonnen. Eind vorig jaar ging een lang gekoesterde wens in vervulling toen ze samen met Kees Tel en Wilbert Pigmans de studio in dook voor de opnames van haar allereerste single. Dat is volgens Rachelle een mijlpaal in haar leven waar ze bijzonder trots op is. Het heerlijke nummer met zomerse klanken kreeg de titel ‘’Jij speelt met vuur’’ en is geschreven door producer/ tekstschrijver Kees Tel en ”Toreador” Wilbert Pigmans.

Via Wilbert Pigmans, die ruim 6 jaar met veel plezier nauw heeft samengewerkt met Jolanda Clement van platenlabel JC Records, kwam Rachella in contact met haar met de vraag of ze haar debuutsingle ‘’Jij speelt met vuur’’ wilde onderbrengen op haar label en tevens de plugging en promotie wilde verzorgen. Na het beluisteren van de zomerse single werden er duidelijke plannen gesmeed voor de release, en werd in opdracht van JC Records alvast de hoes gemaakt voor de nieuwe single door DB Entertainment Design. De bijpassende videoclip werd geschoten door MAX4Motion. Deze zal binnenkort te zien zijn bij diverse televisiestations, clipzenders en op YouTube.

De debuutsingle ‘Jij speelt met vuur’’ van Rachella Gijsbers zal vanaf 1 september 2023 digitaal worden uitgebracht via platenlabel JC Records. Naast de digitale verkoop via de bekende download portals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. Spotify, Apple Music, Deezer, Amazon, Tidal enz. 

 

De Plugging en RTV-promotie is in handen van: Jolanda Clement (JC-Event – JC Records- JC Travel)

www.jcevent.nl  Mail: info@jcevent.nl/ Tel: +31 (0)416313660/ MOB: +31 (0)612963738

BRON VERMELDING: ©Jolanda Clement (JC Event/ JC Records)