Home

Nieuws

Stefan van den Hout dendert door met ’Voel de kracht van je liefde’.

Geen reacties Geen categorie

Artiest: Stefan van den Hout

Titel: Goud

Tekst & Muziek: Marco Haneveer

Opname: MD Studio, Tilburg

Label: JC Records

Hoesontwerp: Jolanda Clement & DB Entertainment Design

Plugging en RTV Promotie: Jolanda Clement (JC Event)/ https://www.jcevent.nl

Release: 7 juli 2023

 

 

Persbericht 07-07-2023

Stefan van den Hout dendert door met ’Voel de kracht van je liefde’.

Jarenlang stond de carrière van Stefan van den Hout op een laag pitje en bleven de liedjes die hij nog wilde uitbrengen op de plank liggen. Die plannen veranderde toen hij in contact kwam met Jolanda Clement van zijn huidige platenlabel JC Records. Ruim drie maanden geleden bracht hij daar zijn nieuwe single Goud uit. De single verscheen in vele Playlisten en werd/wordt nog steeds volop gedraaid op de diverse radiozenders. Stefan was daar enorm blij mee en kreeg daardoor weer nieuwe energie om door te pakken. Vandaar dat er nu (drie maanden na de vorige release) een spiksplinternieuwe single verschijnt getiteld ’Voel de Kracht van je liefde’.

Het liedje wat geschreven en gecomponeerd is door goede vriend en collega Marco Haneveer (alias Marc Daniels) en opgenomen in de MD Studio in Tilburg lag al ruim 10 jaar op de planken en werd op verzoek van Stefans’s vrouw Amy doorgestuurd naar het platenlabel met de vraag wat zij ervan vond. Na 5 minuten kwam het enthousiaste antwoord: Prachtigggg…, niet meer twijfelen, gewoon uitbrengen! Stefan en Amy waren natuurlijk dolblij dat hun favoriete liedje eindelijk werd uitgebracht en hopen dan ook dat dit liedje wederom goed wordt opgepakt en veelvuldig gedraaid zal gaan worden bij de radiozenders.

De single Voel de kracht van je liefde’’ van Stefan van den Hout zal omstreeks 6 juli digitaal worden uitgebracht via platenlabel JC Records. Naast de digitale verkoop via de bekende download portals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. Spotify, Apple Music, Deezer, Amazon, Tidal enz.

De Plugging en RTV-promotie is in handen van: Jolanda Clement (JC-Event – JC Records- JC Travel) www.jcevent.nl Mail: info@jcevent.nl/ Tel: +31 (0) 416313660/ MOB: +31 (0) 612963738

BRON VERMELDING: ©Jolanda Clement (JC Event/ JC Records